Nu vad cum ai putea monetiza eficient pe aceasta nisa. Asa ca probabil m-as gandi sa ofer 3-6 x venitul lunar actual. Dar na, e o opinie personala.
Nu vad cum ai putea monetiza eficient pe aceasta nisa. Asa ca probabil m-as gandi sa ofer 3-6 x venitul lunar actual. Dar na, e o opinie personala.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu cine ar vinde la 3 x venit, care e in crestere constanta. Dar DA, banuiesc ca nisa nu e chiar atragatoare, dar ca exemplu site-ul a scos 95 euro 2018, 100 2019, parca nu ar merge sa-l vinzi cu 30 de euro
tot opinie personala.
Legat de news: am un site de genul, care a rankat aiurea pe cateva keywords interesante, dar pe care nu le urmaream, drept urmare aduce venit pasiv cam 10 euro pe zi. Asa ca si asta e discutabil, dar aici este evident de munca.Ca e vorba de stiri, nu de blog pe care scrii ce vizezi si cand vrei. A, mentionez ca am facut testul ca sa vad cat ar scoate doar din traficul pe acele keywords [ am scos reclamlele de pe restul paginilor, sau mai exact am pus doar pe acelea care ma interesau.
Mersi pentru lamuriri.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)