Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: De ce renunt la serviciile oferite de Vodafone Romania?

Afișare hibrid

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    34

Implicit

Mi se pare corect ca operatorii care isi schimba contractele de tarifare cu alti operatori internationali sa isi notifice abonatii macar printr-un link nenorocit. Unu de la tara care nu are net si ii se spune ca are 100 de minute internationale pe mobil nu este normal sa creada ca minutele sunt valabile pentru toti operatorii de telefonie mobila?

Eu vad lipsa de onestitate din partea Vodafone. Daca eram in UK erau penalizati drastic, dar vorba aceea , suntem in Romania unde doar banul conteaza. Sunt curios ce verdict imi dau cei de la OPC si ANCOM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de acsa Vezi Post
    Daca eram in UK erau penalizati drastic, dar vorba aceea , suntem in Romania unde doar banul conteaza.
    Asa e peste tot. Chiar si in UK.
    La fel cum ai "1000 de minute" sau "SMS nelimitat" si stii ca numerele alea speciale totusi se platesc, ar trebui sa stii si catre ce destinatii ai alea 1000 de minute internationale. Scrie si in contract si la ei pe site.

Apropo de UK, uite o lista de la un operator local:
    https://monosnap.com/file/hVqmNFxOkB...DWoXr6fdYszbcJ

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    54
    Posturi
    622
    Putere Rep
    41

Implicit

@acsa: Si eu am activat acum cateva zile o cartela Vodafone pentru a testa maretele promotii.

La activare am primit 2 sms-uri, prin care eram instiintat de termenii si conditiile de utilizare rezonabila a cartelei www.vodafone.ro/TCGcartela si de lista prefixelor exluse la apelurile internationale cuprinse in optiune www.vodafone.ro/prefixeexcluse

Ca la linkurile respective se downloadeaza niste fisiere fara extensia .pdf cum ar trebui, asta e probabil o scapare de natura tehnica. De asemenea explicitarea in cadrul sms-urilor a beneficiilor optiunii este incompleta si defectuoasa, am reusit sa vad exact ceea ce primesc abia in contul online. Abia acolo m-am lamurit ca beneficiile insumate (pentru ca erau impartite pe segmente) corespund cu oferta comerciala, pentru ca din sms nu rezulta.

Daca poti demonstra ca in cazul tau nu ti-au fost aduse la cunostinta prefixele excluse, probabil ca ai putea sa ai castig de cauza, dar trebuie sa te gandesti daca merita sa faci eforturile necesare pentru un asemenea demers. Cel mai bine e sa nu iti mai faci sange rau pentru cei 11.30 euro. Trece-i la capitolul pierderi si gata. Nu are rost sa iti pierzi timpul si sa iti macini nervii pentru o asemenea suma.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th April 2014, 09:56
  2. Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 3rd September 2013, 04:16
  3. Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 1st May 2012, 23:02
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th February 2010, 01:04

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.