Am executat o cautare pe google si am avut surprinderea sa vad ca pe pozitia 8 apare profitshare.ro, iar cand am dat link mi-a facut redirect pe Emag. Stiati de asta? Sau doar mie mi se pare neobisnuit?
profitshare face seo.jpg
Am executat o cautare pe google si am avut surprinderea sa vad ca pe pozitia 8 apare profitshare.ro, iar cand am dat link mi-a facut redirect pe Emag. Stiati de asta? Sau doar mie mi se pare neobisnuit?
profitshare face seo.jpg
Edi, eu cred link-ul respectiv apartine unui afiliat, deci nu este o problema, atat timp cat persoana respectiva primeste comisionul.
Dar nu cred ca astfel de ar trebui sa se gaseasca in cautari.
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
S-a mai intamplat, nu este prima data. E un accident...
Nu e vina profitshare. La cum arata rezultatul, pagina are noindex, dar Google decide uneori sa rankeze astfel de pagini.
Ok, altceva. Ati vazut careva un rezultat in serps pe care nu poate fi dat click? E doar text fara link sub el. Revin cu o poza.
Deasupra scrie "Plateste serviciile de publicare cu SMS".
E ori photosop, ori eroare. Daca e eroare poate fi eroare de browser, vreun modul care suprima publicitatea...
Inseamna ca si Google mai da rateuri?!
Pentru ca a trecut ceva timp intre momentul cand ai semnalat problema si momentul cand ai pus imaginea, am presupus ca altcineva a semnalat problema si ti-a trimis print screen-ul.
Asta ne mai trebuie, sa inceapa Google sa ne listeze sub forma asta. N-ai link-uri nu-ti pune nici el link.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)