Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: cjbihor.ro vs. ghidoradea.ro

Vizualizare arbore

zakuska este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2007
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit nu e plagiat nimic

Si nici pe departe nu este adevarat ce se scrie.
    Am sunat chiar la consiliu judetean unde nimeni nu s-a deranjat sa raspunda la telefon.
    Respectiv am dat mail catre biroul lor si catre departamentul care se ocupa si le-am zis ca vrem sa folosim informatiile despre judet ( cateva dintre ele ) pentru ca doar de aceea platim taxe la stat ca ei sa-si faca siteuri destepte si pline de informatii.
    Asa ca stimatul domn care zice ca i s-a raspuns asa sa ii fie rusine.Nici macar nu s-a prezentat la telefon ci ne-a luat ca ce copiem noi vezi doamne de pe siteul primariei care pana la urma nu este un site de informare ci este facut asa din dorinta de a mai cheltui banii contribuabililor!

Asa ca va rog sa nu mai aruncati in brandul nostru degeaba, mai bine observati diversitatea de informatii si poate intrati si pe ghidbrasov punct ro si vedeti ce facem noi pentru comunitate.

Ne-am imbogatit pentru ca am oferit gratuit inca o prezentare a judetului Bihor si l-am mai si tradus in 3 limbi.

La multi ani si un an mai plin!

Echipa ghidromania.ro

P.s a fost precizata sursa chiar daca nu toate paginile au fost "plagiate", multumim frumos!
    Ultima modificare făcută de zakuska; 4th January 2007 la 22:30.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •