Ai facut un sondaj de opinie? Sau e doar parerea ta?
PS: negativele de la astia ca tine nu se calculeaza, degeaba dai.
Versiune printabilă
Si ce daca....
Am cunostintele tehnice necesare pentru a-ti elucida problema asta.
Trebuie doar sa faci un test simplu:
1. Roaga un prieten sa te sune de pe fix, pe telefonul tau fix.
2. Raspunzi, vorbesti cu prietenul si apoi ii spui sa nu inchida telefonul si sa stepte.
3. Tu inchizi telefonul si stand foarte aproape de el vorbesti, de preferinta il injuri.
4. Ridici receprtorul si il intrebi daca a auzit ceva.
Obligatoriu trebuie ca el sa fi sunat.
Indiferent de rezultatul testului iti recomand sa schimbi telefonul fix. E posibil sa nu inchida bine. Presupun ca nu este un telefon Dect.
Daca nu ai deschis acest topic pentru a-ti face numarul de postari, ia in calcul si faptul ca nu trebuie sa pici in paranoia. Cine ar avea un interes major sa te spioneze? de ce ar risca ani grei de inchisoare doar sa te inregistreze pe tine? Ai de ascuns chestii asa de urate incat ti-e teama ca vor iesi la iveala? Cred ca nu... Ingrijorarea ta nu este justificata. De cele mai multe ori in viata ne facem griji pentru lucruri care nu se vor intampla niciodata.
Sper ca observi ca te-am luat in serios...
Deci explic pentru a mia oara. IMI SUNT ASCULTATE TELEFOANELE si atunci cand am sunat pe fix si am putut auzi conversatiile din casa mi-am dat seama ca telefonul e folosit si ca dispozitiv de inregistrare. Ce e asa greu de crezut?Mishule, fa un exercitiu de inteligenta si accepta adevarul asa cum e el.
Ender?
Ender?
Adica userul Ender?