-
Brontozaur , in calculatoare , prima data in septembrie 1992 pe un 386 , iar cu siteurile abia in 2008 , primii bani facuti cu microsoftcompany.com.A fost web director pina l-am vandut , dupa care a expirat domeniul , la luat altul si a facut magazin online produse microsoft neautorizate , in consecinta au inchis siteul :)
-
Primii bani au venit din intamplare.. eram o echipa de 5 oameni.. 2 insi pe codare-html, css si 3 programatori. Astfel, a venit clientul la noi, ne-a propus sa-i facem un site si uite asa am dezvoltat pentru o suma de nimic un site care in momentul de fata este foarte bine cotat.. Se dorea prima televiziune online dedicata sanatatii si asa a ramas. Am facut-o ca un director de filme (caracter medical bineinteles), cu un design din 1900 toamna.. Asa am scos primii bani.
Dupa aia, au venit multe alte site-uri de prezentare.. Le-am pierdut numarul intre timp.
Cand au aparut pe piata sarurile aromate de baie si nu erau sub incidenta legii, un prieten cu spirit antreprenorial mi-a spus sa-i fac un magazin online. De fapt nu era magazin, ca nu plateai online, doar erau niste produse si cu formular de comanda.. De acolo am scos bani gramada. Apoi au aparut scandalurile prin presa si ne-am potolit DEFINITIV, fara ezitare. Eu nu faceam altceva decat sa administrez o baza de date, sa dau mai departe comenzile, dar uite asa am scos un porcoi de bani. Care s-au dus cat ai zice peste. Nu era niciun CMS, niciun e-commerce, era un script facut pe genunchi, dar care aducea cateva mii bune de vizitatori pe zi.. Uite asa am reusit intr-o luna sa-mi iau o masina (un junghi ce-i drept) si sa-mi permit foarte multe lucruri. Dar totu-i trecator in viata :)