-
Hp Compaq nx6110
Salut,
Stie cineva la acest model de laptop de unde se aloca mai mult ram pentru placa video, in bios nu exista nici o setare de genul asta are un bios foarte simplu. Laptop-ul este cu ram-ul de 512 Mhz si are alocat pentru palca video doar 8 mhz, eu vreu sa ii aloc mai mult.
Mai este o curiozitate cu ram-ul care are 512 mhz format din doua bare de 256 unu am dat de el dar celalat nu, se poate fie incorporata in placa de baza?
Multumesc anticipat pentru raspuns/uri
-
cristian, ce ai facut pina la urma ti-a sosit laptopul, esti multumit de el... ?
de citeva zile caut si eu ceva si m-am oprit la hp pavilion dv6000t sau dv9000t. la preturile respective ($700 - $1300 functie de unde le cumperi si ce au pe ele) cred ca sunt peste laptopurile de pe piata din romania.
ps. pt. cei care si-au comandat laptopuri din us in special cum ati procedat, le-ati comandat voi, le-ati luat prin prieteni... taxe vamale, postale, garantie...
mersi de ajutor
-
Pana la urma mi-am luat Nx9420.
-
felicitari pt nx9420 ... mi-am luat si eu unul acum 1 luna sa zic si sunt super multumit de el. ;)
-
Mie imio da rateuri .. Si HW si SF.
-
Notebook-urile HP suxx rau, are si un prieten, mai bun un Asus sau Toshiba.
-
Toshiba am eu! Pe primul l-am schimbat a doua zi ca avea bateria distrusa (factory fault)! Al doilea merge ca draq si culorile de la monitor nu au nici o legatura cu realitatea! Trageam speranta la HP da daca nici de alea nu sunteti multumiti cred ca ma intorc la desktop!
-
HP sunt OK.. Doar ca sunt eu utilizator heavy rau ... Si e normal sa dea fault-uri, cand instalezi si folosesti un notebook de parca ar fi rasnita.
-
E model mai ieftin? Se mai intampla chestii d'astea cu produsele low-end in general...
-
M-a costat vreo 54 milioane.