Fuck everything about this. Sper sa baneze google orice site care face asta.
Versiune printabilă
Mie pe mozilla mi le-a inchis la fel, dar a facut-o de fapt antivirusul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Adevarul e ca si eu m-am gandit o data si eram curios daca se poate :)) N-am insa convins nici macar sa vad daca stiu "rezolva" tehnic asta. D-apoi sa mai si aplic...
Azi am invatat ca sunt aproximativ de 2.7 ori mai multe siteuri PR4 pe .ro fata de numarul siteurilor PR5.
Graficul de mai jos e facut de mine pe un esantion de cateva zeci de mii de siteuri .ro.
http://i.imgur.com/1IuAxSd.png
Am eu o lista de 200K de domenii .ro daca esti interesat. dar este deja destul de relevant graficul tau si folositor!
Azi am invatat ca cea mai intalnita insiruire de 4 litere in domeniile .ro este "cons".
Pareri despre locul 2?
Azi am invatat (inca o data ) ca spamerii sunt prosti si nu au habar de "net", ca sa nu mai vb de seo.
Sper sa nu fie un coleg de forum, spamerul si proprietarul Reduceri | Site reduceri | Reduceri online | Promotii magazine , ca dpdv seo site-ul e praf.
Iar daca este, vreau sa-i spun ca variantele .com, .net. sunt libere! Asta in caz ca vroia un domeniu bun:)
Iar optiunea reduceripromotii.com, net, ..... sunt LIBERE, si cum acel "si" e prostesc in domeniu, avea si alte optiuni :)
http://i50.tinypic.com/28b794y.jpg
Se pare ca spamerii apar din ce in ce mai mult, asa ca e vremea unui script de "linistit spamerii".
Pentru cei care au probleme cu vanzarile in magazinele online (cataloage online), va propun sa invatati astazi cum se prezinta un produs, pe strategia : " CEEE? "
Decathlon - ASICS - GEL-KAYANO 18 ASICS - practicarea alergării în siguranță pe orice tip de distanță (amortizare maximă și*stabilitate excelentă indiferent de greutate).
Detalii produs:
-Imagine : SUPERB! CE se vinde?
- stele : inutile si nefuntionale, dar daca nu ai content, bagi stele. CE inseamna "Adaptabilitate morfologică" de 5 stele?
- detalii (gen: Restricții de utilizare: Nu este recomandată pentru sporturile cu racheta și de echipă ). CE sport mai ramane? .............., sau: Conceptul Stability I.G.S susține mersul corect;pentru fuleu normal și pronator, si normal vine intrebarea: CE e feleu si pronator?
- sales bullets: GEl la călcâi și la vârf. Normal te intrebi: CE e GEI?
- garantie: 2 ani. La CE?
- marimile: nu sunt importante, asa ca le afisezi cat mai jos posibil. CE marime sunt?
- unitate de masura KGM. CE?
- concepte folosite: bagi cateva logo. CE sunt astea?
La final adaugi explicatiile pretului : * Prețul afișat este prețul de vânzare recomandat din ziua precedentă. Fotografiile nu creează obligații contractuale. Informații valabile pentru data de 28/01/113. CE?
Acum, eu (userul sau loserul) ma uit, si ma intreb: Ma, CE PM e ăsta? Ce cumpar? Ce insemna toate detaliile? CE fac?
Aici e toata "strategia" de vanzare. Forteaza vizitatorul sa sune, sa intrebe, sa fie curios: si tu ii dai toate detaliile, ii trimiti poze, ii explici. E vanzare telefonica! Dar nu exista nici un numar.
Pui garantie 2 ani, si daca loserul intreb: la ce e garantia? talpa, sireturi,... gasesti tu ceva interesant. Ideea e sa aibe o garantie! Asa ca si ciorapii au garantie!
Cum am ajuns la acest produs? Cautand PRODUSUL pe google! Deci stiam ce vreau sa caut, dar am gasit CE?
PS. Inrebarea zilei: Ce sporturi incep cu ĂÂ, WXYZ, Î, Q?