nu m-as baza nici cat negru sub unghie pe secretul bancar in romania, oarecum mi se pare normal sa iti ceara sa justifici veniturile si sa ti le impoziteze.
mici servici gen articole, poti sa le faci linistit, afiliere fara forme legale, nu prea merge, pentru ca te conditioneaza reteaua/programul de afiliere.
personal nu stiu pe nimeni care sa declare sumele obtinute si intrate in cont, cunosc multi care au rulat sume imense din poker cu o singura exceptie, dar acolo stiu sigur ca a fost reclamat la fisc de fosta prietenaA fost invitat la ei sa dea o declaratie, fiscul a obtinut extrasele de cont, i-au aplicat impozit, penalitati si dobanzi pe toate sumele intrate ( din poker ) in ultimii 3 ani. Nu stiu daca era doar o amenintare dar a fost mentionata si posibilitatea unui dosar penal.

A fost invitat la ei sa dea o declaratie, fiscul a obtinut extrasele de cont, i-au aplicat impozit, penalitati si dobanzi pe toate sumele intrate ( din poker ) in ultimii 3 ani. Nu stiu daca era doar o amenintare dar a fost mentionata si posibilitatea unui dosar penal.
Răspunde cu citat