In termeni si conditii la punctul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii. Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii".

Azi s-a intamplat o chestia care s-a si remediat imediat:adica magazinul Comodo mi-a respins un comision pe motivul "comanda modificata" . Am cerut detalii pe email si pana la urma era vorba ca "difera masura produsului comandat". Deci pretul nu s-a modificat, mi-au modificat:din comision Respins in comision Aprobat
Asta inseamna ca ar trebui specificat in articolul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii sau s-a comandat o alta masura(marime). Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii"

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Cred ca ai reusit sa strici si topicul asta, unul dintre cele mai importante topicuri pentru cei care se ocupa de seo.
Este un topic despre 2Parale. Pentru a suta oara iti zic sa termini cu inventii si analize la persoana mea, nu ne cunoastem si nici nu-mi doresc. Ai sarit calul si aduci mereu atacuri la persoana mea;nu este prima data acum, azi, aici pe topicul asta.
Nu sunt dispusa sa te mai tolerez ! Te rog frumos sa incetezi. Nu sunt o "fata" asa cum te exprimi, nu am ajuns la 50 de ani sa apara tot felul de neica nimeni gen Tom, Tom Degetel sau Tom si Jerry sa ma "analizeze" . Cauta-ti de "joaca" prin alta parte.