In termeni si conditii la punctul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii. Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii".
Azi s-a intamplat o chestia care s-a si remediat imediat:adica magazinul Comodo mi-a respins un comision pe motivul "comanda modificata" . Am cerut detalii pe email si pana la urma era vorba ca "difera masura produsului comandat". Deci pretul nu s-a modificat, mi-au modificat:din comision Respins in comision Aprobat
Asta inseamna ca ar trebui specificat in articolul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii sau s-a comandat o alta masura(marime). Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii"
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Este un topic despre 2Parale. Pentru a suta oara iti zic sa termini cu inventii si analize la persoana mea, nu ne cunoastem si nici nu-mi doresc. Ai sarit calul si aduci mereu atacuri la persoana mea;nu este prima data acum, azi, aici pe topicul asta.
Nu sunt dispusa sa te mai tolerez ! Te rog frumos sa incetezi. Nu sunt o "fata" asa cum te exprimi, nu am ajuns la 50 de ani sa apara tot felul de neica nimeni gen Tom, Tom Degetel sau Tom si Jerry sa ma "analizeze" . Cauta-ti de "joaca" prin alta parte.

Răspunde cu citat