Postat în original de
Stefania Trandafir
Este un topic despre 2Parale. Pentru a suta oara iti zic sa termini cu inventii si analize la persoana mea, nu ne cunoastem si nici nu-mi doresc. Ai sarit calul si aduci mereu atacuri la persoana mea;nu este prima data acum, azi, aici pe topicul asta.
Nu sunt dispusa sa te mai tolerez ! Te rog frumos sa incetezi. Nu sunt o "fata" asa cum te exprimi, nu am ajuns la 50 de ani sa apara tot felul de neica nimeni gen Tom, Tom Degetel sau Tom si Jerry sa ma "analizeze" . Cauta-ti de "joaca" prin alta parte.
Tocmai, este despre 2parale, si nu despre problemele tale cu anumiti membrii, si parerea ta despre ei. Ti-am dat negativ, exact pt faptul ca esti complet pe langa subiect, si doar postezi cu rautate.
Faptul ca ai 50 de ani, e cumva o scuza? Nu cred, asa ca lasa motivele de scuze (sex, varsta, ...), si concetreazate la subiect, si scuteste-ma(-ne) de problemele tale de "adaptare" la lumea reala, mai ales cea online. Indiferent de varsta, ai obligatia sa respecti comunitatea ( in cazul unui forum), si varsta nu te scuteste de reprosuri. Ori renunti la atacuri inutile, ori suporti "raspunsurile".
Atacurile tale nu ma deranjeaza, daca asta iti doresti. Poti sa te victimizezi cat vrei, am vazut sute ca tine. De jignit, nu o sa te jignesc, nu-mi sta in caracter, si nici nu vreau sa-ti ofer un alt motiv ca sa devii "victima".
Moderatori & admini: Se pot muta posturile astea intr-un topic nou de "box" ?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.