Postat în original de
LensFlare
Mă întreb ce s-ar intâmpla cu magazinele online mici daca eMag ar intra pe nișa Fashion?

Estimez că, in maxim 3 - 4 ani, eMag o să devină un mic Amazon și o să se schimbe jocul.
Nu poti vinde haine pe un brand de electronice! Brand-ul lui emag a fost construit pe IT & electro, dupa mine, e singurul brand online pe nisa ecommerce. Cand au lansat marketplace, cu jucarii, asigurari.... au inceput sa-l strice.
Emag nu poate deveni Amazon, din multe motive. De la customer service si pana la preturi!
Ce te opreste sa-ti faci cumparaturile de la amazon.at? (.de)
Amazon daca adauga extensia .ro, distruge tot online-ul (ecommerce) romanesc. Spre bucuria noastra nu se va intampla prea curand.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Stefania Trandafir
ignor total, vorbesti TOTAL pe langa! mai cauta

) ...si ai uitat? asta nu e un forum psiho, ti-am mai spus dar nu ai tinere de minte! Si ce? tu "nu
treiesti in lumea ta" traiesti in a mea

Cred ca ai reusit sa strici si topicul asta, unul dintre cele mai importante topicuri pentru cei care se ocupa de seo.
Nu e forum psiho, dar nici "casa de ajutor reciproc". Din pacate, tu doar primesti, si in schimb oferi numai "ura", "rautate", "invidie",..... ce e mai rau.
Suntem oameni, gresim, chiar si gramatical. Sper totusi ca ai inteles ideea, dar din ce vad, raman cu speranta, tu pur si simplu NU vrei sa pricepi.
Rog un moderator sa stearga toata polemica provocata de Stefania, si raspunruile la tampeniile ei, sau sa mute posturile intr-un topic "BOX stefania & seopedia"!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.