Stefania Trandafir, ce dracu, e asa greu sa-ti imaginezi ca un contract poate fi pe numele sotiei sau pe vreun nume de firma? Nu am nimic cu tine, dar uneori scrii mult si prost. Te legi prea mult de lucrurile neimportante.
Stefania Trandafir, ce dracu, e asa greu sa-ti imaginezi ca un contract poate fi pe numele sotiei sau pe vreun nume de firma? Nu am nimic cu tine, dar uneori scrii mult si prost. Te legi prea mult de lucrurile neimportante.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Alooo ai grija cum te exprimi ca nu esti pe maidan!
Cand zici ca "voi parasi" si te semnezi Dragos Bunea tu intelegi ca este numele sotiei?)
Si este cu atat mai grav sa pretinzi ca esti altcineva!
Si daca este firma, si tu esti administratorul Dragos Bunea ai aceleasi raspunderi!
Hai sa fim seriosi, esti prietenul lui si inteleg asta, dar nu induce lumea in erore!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ignor total, vorbesti TOTAL pe langa! mai cauta) ...si ai uitat? asta nu e un forum psiho, ti-am mai spus dar nu ai tinere de minte! Si ce? tu "nu treiesti in lumea ta" traiesti in a mea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)