salut, cum aflu numele temei de pe Pariuri Sportive Online ?
va multumesc![]()
salut, cum aflu numele temei de pe Pariuri Sportive Online ?
va multumesc![]()
Sunt 80% convins ca e custom. Nu cred ca o sa o gasesti exact la fel pe siteurile de themes download. Nu pare foarte mult de modificat o thema apropiata pana va ajunge asemanator cu aceasta, e simpla.
Blueprint CSS Framework 0.8
Blueprint: A CSS Framework | Spend your time innovating, not replicating
cu modificari
In general cand vrei sa afli numele unei teme, prima data verifici fisierul de stil principal style.css. In mod normal la inceputul fisierului se afla denumirea temei, autor, link catre site autor. Aici nu e cazul pentru ca a modificat aceste date dar poti sa iei bucati de css si sa cauti pe Google in speranta ca vei gasi ceva util.
Cred ca tema de pe acel site se aseamana foarte mult cu asta: newwpthemes.com/demo/Daisy/
Daca te uiti prin codul sursa al temelor de pe newwpthemes.com vei vedea ca se aseamana intre ele foarte mult ca realizare (la nivel de cod sursa) si in acelasi timp se aseamana si cu tema site-ului pe care l-ai dat ca exemplu, ceea ce ma face sa cred ca tema a fost creata de newwpthemes.com.
Daca ai rabdare sa iei la mana acele teme poate ai sanse sa gasesti ce vrei.
E o thema cu o grafica si un layout foarte simplu, usor de construit. Daca ai design-ul de ce nu o construiesti singur (oricum, solutia mai adecvata pentru un site, e design propriu) sau cauti pe cineva si iti construiasca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)