Votat pentru: noindex, nofollow, vizibila doar pt userii logati.
Versiune printabilă
edy12006, prin topicuri aiurea ca si acesta, nu faceti decat sa puneti gaz pe foc, sa dati reputatiei o importanta mai mare decat are, iar pe langa asta, unii dintre noi intram aici pentru discutii constructive ce tin de SEO, discutiile despre orice altceva nu prea ne intereseaza.
Ei aici este diferenta intre cei care realizeaza ceva si cei care raman agatati in nimicuri si ........Citat:
ca unii dintre voi ati devenit niste roboti, care fie ca luati tepe, sunteti jigniti, etc., treceti imediat peste, fara a lua atitudine.
Eu prefer sa imi folosesc timpul in activitati constructive, decat sa il pierd pentru, a face anchete, planuri de razbunare, sa compar capra mea cu oaia vecinului si altele de genul. Eu prefer sa ajung in frunte mergand eu mai bine, nu punand piedici altora, este o atitudine de viata care mi-a adus multe satisfactii
Si asa spre cultura ta, am luat si atitudine atunci cand am considarat necesar.
edy12006, tu cu ce te diferentiezi fata de cel care ti-a dat tie reputatia jignitoare? Nu mai zic ca ultima e la fel de jignitoare. Si sa numai zic ca pe topicul asta ai dat cateva pur din invidie. Si nu mai zic ca te-am mai avertizat odata pe subiectul asta.
Tu de ce ai fi tratat altfel? De ce ceri altora respect daca tu, sub protectia anonimatului, "ii arzi" pe cei contra tie.
Eu zic ca sinteti ipocriti. Intentionez ca de acum incolo cei care dau reputatie mai mult de o data pe acelasi topic ptr aceluiasi user sa dau ban. Asta ca sa nu mai avem discutii.
Deja am primul client care a dar pe topicul asta rating negativ de 2 ori pe acelasi tipic aceluiasi user. Asta inseamna intentie malitioasa. Ratingurile nu sint ptr a va razbuna. Daca sinteti barbati, semnati-va. Faceti tipicuri de fight daca aveti ceva sa va spuneti.
Daca nu, aici nu mai aveti loc. Am zis.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ps: am dat ban aluia care te-a facut fomist. La urmatoarea miscare gresita il urmezi.
Make SEO, not war!
La care raspunsul lui Mache catre mesteru Manole ramas in pana de var: Mache love, no var :)
Si tot offtopic: aruncati si un ochi in studii de caz la colegii care au nevoie de ajutor. Convins ca ii puteti ajuta.
topic inutil!
au mai fost atat de multe discutii legate de reputatii dar degeaba.
hai sa sarim toti de cur in sus cand primim cate o bulina rosie. ce rezolvam?
Si eu sunt de acord sa primeasca o avertizare cel care jigneste si chiar ban o anumita perioada daca injura ca un birjar.