Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
Cu ce ma afecteaza pe mine colegule? Ma afecteaza direct faptul ca strica piata de promvoare. Apar tot mai multe siteuri proaste pe web pentru ca oricine are acum posibilitatea de a-si promova un site. Cumpara 5 advertoriale la 2 euro bucata si din banii de alocatie deja il poate intretine.

Da, sunt colegi care vand la 50 euro advertorialul, insa aceia se pot numara pe degete. Pana in urma cu aproximativ un an, de la mine nu puteai cumpara advertorial sub 10 euro. (erau unele mici exceptii la persoanele pe care le cunosteam si colaboram de mai mult timp), insa acum daca ii zic unuia ca vand la 10 euro bucata zice ca sunt nebun, ca ia cu 2-3 euro.

La problema asta ma refer. Ne afecteaza pe toti, nu doar pe mine, ca nu imi e tot una sa muncesc o noapte pentru a scrie 5 advertoriale cu 2 euro bucata, sau sa le scriu pentru 10 euro bucata.
Iti dau dreptate. Si eu vand cu 2 euro advertorialul de 150 cuvinte pe site generalist cu PR2 obligat de piata oarecum.
La fel de bine asi da si eu advertorialul cu 5 euro si articolul cu 10.... dar cine lar mai cumpara?
Oricum nu mai exista webmasterii de alta data, care munceau pentru un site si stiau pe ce cer banu....
Acum se cumpara baze de date, 100 de siteuri au aceasi baza de date.... si esti webmaster ca sti sa implementezi un backup.
Treaba cu serviciile este destul de serioasa.... sa ajuns ca oricine pe orice site (gen filme online) sa vezi advertoriale.... si catastrofal este ca nici macar nu sunt pe aceeasi nisa, profil, segment de piata.... mai am sa vad advertoriale la site de filme pentru adulti pe site bisericesc sau destinat copiilor....
Ar trebui sa ne punem de comun acord la un pret minim/serviciu..... chiar daca este un lucru imposibil.... ca suntem atatia care ne oferim serviciile....

Oricum, tragand linie, in mediul online nu exista o piata, ci un hazard. Si nu red ca va exista.
Daca asi sti sa dau puncte de reputatie (nam gasit butonul acela) ti-as da un + pentru topicul acesta....