Doar ce am aflat ca acum cateva zile s-a stins din viata Valentina.
Eu nu am cunoscut-o, dar totusi imi pare foarte rau.
Dumnezeu s-o ierte!
Versiune printabilă
Doar ce am aflat ca acum cateva zile s-a stins din viata Valentina.
Eu nu am cunoscut-o, dar totusi imi pare foarte rau.
Dumnezeu s-o ierte!
Dumnezeule... Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Cum s-a intamplat?
Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
Acum 2 saptamani parca, a intrat pe mess. Mi-e greu sa cred ce am citit aici.
Nu am cunoscut-o in viata reala :( , dar in online a fost o persoana mereu dispusa sa ajute.
Primul meu domeniu l-am cumparat acum cativa ani datorita sugestiilor primite de la ea.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Valentina! :(
Eu o cunosteam, discutam foarte des atat despre seo cat si sanatatea ei pana sa intre in spital.. pacat ca ultima data cand am vazut un offline pe messenger era din spital. Nu am dat importanta am zis ca e ceva trecator, si ca va fi bine.
RIP Valentina, joomla a pierdut ceva foarte important.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Problemele ei erau de mult timp, din cate imi povestea din cauza doctorilor si a "interesului" lor sa ajuns aici. Nu vreau sa mai fac afirmatii precum "pacat ca traim intr-o tara ca Romania" pentru ca o sa se ia iar lumea de mine si etc.
Stii tu .. uneori stai si te gandesti de ce oare cei ce fura si omoara, nu patesc nimic si cei care au facut doar bine sau ma rog ( aproape numai bine la viata lor ) sunt dator sa plateasca cu propria viata.
Sunt si acum foarte abatut de la aflarea vestii, cand stau si ma gandesc ca parca ieri primeam mesaje cu " Salut max, ce faci esti bine tu si iubita ta" si parca azi cand stau si ma gandesc ca e deja totul trecut realizez cat de pretioasa e viata.
Sper ( eu si toti cei care o cunosc ) ca acolo sus sa ii fie mai bine decat aici pe pamant.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Nu-mi vine sa cred ce aud... Dumnezeu sa o odihneasca.
O stiu... de cand ma stiu pe mine pe net aproape, de pe forumul banipenet.com De cand s-a imbolnavit ea s-a dus si forumul respectiv. Am vorbit cu ea in toamna ultima data si avea ceva ganduri cu un site si dupa ce mi le-a povestit, a spus: "Daca oi mai apuca...". Tot nu mi-am imaginat ca e chiar atat de grav si chiar i-am zis sa nu mai gandeasca asa. Se pare ca stia ea mai bine...
Dumnezeu sa o odihneasca...
O stiam de pe joomla.ro
Nu-mi vine sa cred...
Dumnezeu sa o odihneasca! Am avut si eu cateva contacte cu ea.
Printre altele ea a fost si nasa de botez a culinare.tv.
Dumnezeu sa o odihneasca! Atat de tanara..... nu-mi vine sa cred....
Rip!
Oh doamne, nu-mi vine sa cred. Am vorbit cu ea ultima oara cred cam in urma cu o luna, poate un pic mai mult. Stiam ca este bolnava destul de grav, dar nu mi-am inchipuit ca D-zeu o va lua la el asa de repede.
Dumnezeu sa o odihneasca !
Dumnezeu sa o odihneasca... :(
Dumnezeu sa o odihneasca! Totusi, daca stie cineva si doreste sa raspunda de ce anume suferea?
Daca nu ma insel, suferea de un soi de ciroza hepatica,cred ca declansata de hepatita C, asta daca am inteles eu bine de la ea in timpul discutiilor pe mess. Daca ma insel, imi fac mea culpa inca de pe acum.
Nu realizam ce avem decat dupa ce nu mai avem..
Am discutat cu ea inainte sa intre in spital, nu am crezut ca este asa de grav, am crezut ca este doar pesimism.
Dumnezeu sa o ajute acolo unde este acum. Lectiile invatate acum o vor ajuta in viata urmatoare.
OMG, ce naiba se intampla cu Romania, mor oameni la 24 de ani...:sick:
RIP, Valentina !
Unfortunately I didn't meet her. I wish I have. Sometimes we should ask ourselves if God really exists. In so sad and restless since I read this. Rest in peace!
Dumnezeu sa o odihneasca! O stiu de 2/3 ani de pe alt forum, mi-a spus de atunci ca este bolnava...
Odihneasca-se in pace.
Dumnezeu sa te odihneasca Vali , ai fost o persoana deosebita , si vei ramane la fel in sufletele noastre.
Membrii comunitatii joomla.ro , incearca sa ofere o mana de ajutor familiei indurerate, daca cineva stie cum am putea sa luam legatura cu familia , este rugat sa ne anunte.
Persoana din Iasi sa contactam familia Valentinei
Un inger ne-a parasit - Valentina nu mai este printre noi :(
Multumim tuturor celor care ne pot da o mana de ajutor in demersul nostru.
Rip Valentina! Am citit aseara vestea si am ramas socat cateva minute. Odihneasca-se in pace.
Tot ce pot sa va spun este ca din cate stiu eu locuia undeva prin zona Alexandru cel Bun.
Am vazut astazi in timp ce asteptam la dentist un nene cu niste coroane, este posibil sa fi fost pentru ea. Cunosc in mare zona, nu am nici o idee despre cum am putea da de familia ei insa daca mai este cineva din Iasi, o putem face putin pe-a detectivii.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace ....
O fata deosebita ...
Dumnezeu sa o odihneasca!
Putini stiu de contributile ei in onlineul romanesc. Doar cei vechi cunoastem de cata implicare a dat sa formeze o comunitate. Pe vremea cand cred ca nici nu exista seopedia.
RIP Valentina.
Dumnezeu sa o odihneasca. Nu am cunoscut-o. Dar din spusele voastre se pare ca era o persoana deosebita.
I-am fost alaturi ca prieten foarte intim in ultimul an de viata si pot sa va marturisesc ca e o persoana speciala dincolo de ce va puteti imagina, deosebit de inteligenta, de sensibila, un suflet aparte care mereu si-a dorit sa ajute oamenii si sa ii apropie, motiv pentru care a si avut atat de mult succes comunitatile online in care s-a implicat, forumul banipenet unde a cumparat domenii si promotionale pt a organiza concursuri si a-i incuraja pe membrii si prietenii ei sa evolueze in acest mediu, forumul joomla unde chiar si in ultima vreme a insistat mult pe langa proprietar sa ofere comunitatii mai multe oportunitati...
In viata personala era o persoana foarte romantica si cultivata, ii placea sa scrie si poezii, cateva le gasiti aici www.poezii.biz - Poezii de Pavel Valentina (Valstory)
mai are alte cateva si si-a dorit mult sa le ofere prietenilor dragi intr-o carte, asa am si cunoscut-o de altfel in primavara anului trecut, pt ca presimtea o evolutie negativa a bolii, vroia sa ii pun poeziile intr-o carte pe care sa le-o daruie prietenilor. Din pacate in preajma sarbatorilor de iarna lucrurile s-au precipitat si Valentina a stat mai mult prin spital, s-a stins pe 8 februarie, din cauza unei ciroze hepatice. Am toate poeziile si o sa le pun intr-o carte iar cei care au cunoscut-o si si-o doresc ii rog sa ma contacteze pe pm si o sa le trimit un exemplar anul asta cand o sa fie gata. O sa le pun si online undeva zilele astea, voi reveni cu link.
Boala de la care a inceput totul a fost o hepatita C, care din cauza ca a fost descoperita tarziu si a fost trata de asemenea cam dur, desi nu prea e de ales, pt aceasta hepatita fiind dinsponbil acum doar un tratament cu interferon care e foarte agresiv cu organismul, asemanator chimioterapiei, a evoluat spre o hepatita autoimuna si alte organe afectate.
E inmormantata la cimitirul Sfanta Treime din zona Pacurari, Iasi, mare parte din familia ei e plecata inafara tarii, cel mai important si frumos lucru pe care il putem face acum e sa ii transmitem iubirea noastra acolo sus de unde ne priveste ea acum, punea mare pret pe aprecierile colegilor ei online, si cu atat mai mult o sa le simta acum. Toti avem si parti bune si parti rele dar e alegerea fiecaruia ce alege sa asculte si urmeze, Valentina a ales sa isi urmeze pana la capat iubirea din inima si cum la urma cand fiecare pleaca duce cu el doar ceea ce are in inima, stiu ca Valentina a plecat de aici nespus de bogata, e un ingeras fericit acum.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe forumul joomla s-a inceput o initiativa pt a-i trimite coroane, cine vrea sa participe Cautam persoana din Iasi sa contactam familia Valentinei
Doamne cum se sting oamenii. Ma sperii la gandul ca moartea este atat de naprasnica. Nu stiu daca au trecut 3 saptamani de cand m-a contactat sa-i scriu niste articole. Printre altele, mi-a povestit un pic si despre boala ei. Scria din spital, ca sa vedeti cat de mult se pot dedica unii oameni. Au trecut vreo doua saptamani de cand i-am trimis articolele. Speram si asteptam sa se faca bine. Uneori insa, planurile noastre nu coincid cu cele ale Universului in care traim! Rip, Valentina!
Nu am cunoscut-o pe Valentina dar cate am citit aici, imi pare rau sa aud ca nu mai avem printre noi o persoana atat de buna. Imi aduc aminte dintr-o melodie: "They say that good people are always first to drop." - iarasi se confirma.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
Adevarat! Oamenii buni se duc primii si iarba rea nu piere nici cu cianura.
Eu am un deces in familie asa ca va inteleg pe deplin!
RIP
Si eu o stiam pe Valentina de pe forumul joomla.ro. O persoana deosebita, pacat. RIP.
MaXz ™: ma scuzi dar trebe sa fac un dush
MaXz ™: plec la munca
Valentina pavel: si eu ma culc
MaXz ™: ok
Valentina pavel: o zi superba
MaXz ™: ms la fel
Acesta a fost ultimul nostru schimb de replici :| ...
Asta e o particica din ultima mea conversatie cu ea. Cred ca unii am putea invata de aici cate ceva.Citat:
7:06:24 PM
Valentina Pavel: am facut un tratament gen citostaticele, Interferon
7:06:43 PM
Valentina Pavel: si mi-au distrus ficatul de tot
7:06:58 PM
Valentina Pavel: Acum am Ciroza cu complicatii
7:07:15 PM
Valentina Pavel: dar incerc sa lupt, sa sper
7:07:32 PM
Valentina Pavel: ca daca stau si plang nu am facut nimic
E trist, ramai fara cuvinte cand afli asemenea vesti. Nu am cunoscut-o insa cand o tanara de 24 de ani dispare nu poti sa ramai indiferent, e imposibil sa nu te apese pe suflet.