-
I. Care este, in zilele noastre, cea mai obisnuita formula de cerere in
casatorie?
R. Dumnezeule, sa nu-mi spui ca ai ramas insarcinata…
I. Ce este un copil complexat?R. Un copil cu mama reala si tata imaginar.
Astea m-au amuzat teribil azi :))
Un baietel de trei ani isi examineaza testiculele in timp ce face baie si intreaba:
- Mami, astia sunt creierii mei?
- Nu inca, dragul meu!
-
I: Cum se numeste un dentist in Irak?
R: Blend Ahmed
-
Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, īşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos.
-Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie.
Bărbatul se gīndeşte puţin, īşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune:
-Hai, spal-o şi calc-o!!
-
Doua tipe seara tārziu pe strada. O patrula de politie le opreste. Seful patrulei zice:
- Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde:
- Sunt stewardesa, tocmai am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat īntr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, īn graba cu care am plecat am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa īntelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc...
- Bun, īnteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra? zice el adresāndu-se celeilalte tipe.
La care tipa, rosie toata, raspunde:
- Si eu tot curva sunt, dar nu stiu sa ma exprim!
Asta m-a amuzat teribil :)) -> A SEO couple had twins. For the first time they were happy with duplicate content.
-
u gonna like this:
unevengoogle.com
-
1 Ataşament(e)
-
Educaţie sexuală la clasa a 5-a. Inspecţia - prezentă. Tānăra profesoară, emoţionată şi īmbujorată īncepe ora:
− Astăzi, copii, vom descoperi de unde vin bebeluşii!
La care o fetiţă drăgălaşă şi cu voce subţirică, din ultima bancă:
− Auziţi, doamna? Dar noi, astea, īnsărcinate, nu putem să ieşim la o bere, o ţigară, ceva?
-
1 Ataşament(e)
-
Citat:
Postat īn original de
Adrian Poputoaia
Super tare :))
Foarte tare :)) ...
-
site-ul saptamanii:
http:// yvettesbridalformal.com