@PhoeniXman - Adica nimic?! :))
Versiune printabilă
@PhoeniXman - Adica nimic?! :))
Ai asteptat sa plec in vacanta ca sa ma comentezi pe la spate, ma intorc curand si vezi tu pe aghiuta. Ai doua sanse mari si late sa ma depasesti, una sa te "ajute" google cu cine stie ce inventie contra mea, si b, sa vand un calup de siteuri, cum au plecat asigurarile.
Mai depinde oarecum si ce intelegi tu prin depasire, ca si numar de comisioane sau ca valoare ? Pe decembrie am facut vreo 600, cred ca ai facut ceva mai putin decat mine, dar daca discutam despre valoare, well... mai bine nu discutam :D
Eu, profesional, mai multa determinare si incredere in mine, restul presupun ca vine de la sine cu rezultate mai bune.
Nu stiu daca ai vizitat, dar e ceva:
Other money making opportunities si Simple Money Making Methods
Banuiesc ca ceea ce merita e in sectiunea VIP
- sa realizez propria firma
- un +30% in venituri, sau mai mult, dar ma multumesc si asa
- sa termin facultatea cu bine
- sa imi fac un magazin online
- sa extind Seopedia si Seo Romania, au potential, inca lucrurile nu cred ca sint ok. Pot direct sa influentez doar ce e pe Seo Romania.
- sa imi dezvolt si sa imi educ spiritul analitic, sper la cat mai multe posturi analitice pe blog.
- scoala de soferi si carnetul, am planuri de plimbari prin tara cu fica mea. Nu l-am luat pana acum ptr ca nu ma intereseaza sofatul, dar acum sint obligat.
- sa imi schimb obiceiurile (proaste) si sa imi dezvolt altele (bune). Detest sa fac acelasi lucru la nesfarsit. Fumatul e un obicei prost, chiar daca fumez rar.
- 2012 il dedic sanatatii personale (incep prin niste analize generale) si sportului (mai mult decat fac acum). Sper sa reusesc sa merg cu bicicleta si sa imi fac o camera ptr efort fizic planificat..
- mai putin pe la evenimente si mai mult studiu. Am ajuns la concluzia ca in .ro evenimentele sint cam inutile, doar ptr showup. Iar lucrul asta nu ma intereseaza. Intentionez sa fac un eveniment, dar nu dupa modelul romanesc..
- sa citesc mai multe carti printate decat cele electronice. Chiar daca pare mai simplu sa citesti carti electronice, prefer cele printate.
- ... multe altele pe care nu are rost sa le insir aici. :)
- sa las lenea deoparte si sa muncesc mai mult la siteurile mele
- sa incep un magazin online la care ravnesc de mult
- sa-mi maresc castigurile din online considerabil, mai ales cele pe marketingul afiliat
- sa merg la sala pana devin mai ceva ca musculosii de pe aici aka @kleampa @redhat :))
- sa iau carnetul la vara
- si inca o un lucru care e cel mai important pentru anul ce va venii dar il tin secret.
Cat mai multi bani, clienti fericiti de serviciile mele, vreo 30 kg in minus (si 10 ar fi bune, asta ca un obiectiv cat de cat realizabil) si ... bani, parca am mai spus :D
10 le dai jos intr-o luna jumate maxim:) Eu sunt pe dieta chiar si acum, intre sarbatori si e chiar ok: am dat jos vreo 6 kg in ultima luna.
Rezolutii:
- sa predau mai repede task-urile pe care le am de facut pentru clienti;
- sa-mi duc site-urile pe pagina 1;
- la fel ca si Krumel, sa-mi rezolv permisul de conducere.
Sa nu mai repet greselile din 2011 si sa dezvolt business-ul pe care l-am creat anul acesta.
Sa incepem 2012 cu LA MULTI ANI !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
http://www.youtube.com/watch?v=x91rBzNKvlc