Nu vreau sa iti spulber sperantele, dar de cele mai multe ori aceste concursuri sunt FAKE! Nimeni nu iti da ceva gratis doar cu un simplu like, cel putin asa cred eu.
Nu vreau sa iti spulber sperantele, dar de cele mai multe ori aceste concursuri sunt FAKE! Nimeni nu iti da ceva gratis doar cu un simplu like, cel putin asa cred eu.
Eu am dat un telefon de 650 Ron pentru un concurs asemanator. Majoritatea concursurilor pot fi fake cand se lovesc de reticenta ca a taPentru ca ii face si pe altii sa aiba indoieli. Si-n fond ce te doar sa dai un like (ca-i pe gratis) si sa-l retragi pe urma daca e fake concursul, eventual si postand pe pagina lor asa ceva.
Eu stiu ca sunt mulet tepe, dar te-ai exprimat ca si cum ar fi toate. Asta nu mi-a placut si de cate ori intalnesc o propozitie de genul, incerc sa o "spulber" pentru ca nu e reala. Ca sunt tepe printre concursuri e real insa. Din pacate...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mda... un tutorial de toata jena din punctul meu de vedere, al organizatoruluiMersi de link, pentru ca ma ajuta sa-mi iau masuri de siguranta pentru ca mai am un cap alte concursuri pe Facebook, unul chiar asemanator cu ce era aici...
Oricum, o regula primordiala pentru cine organizeaza e sa anuleze conturile straine. Il vezi ca are nume ciudat? Il scoti din socoteala. Il vezi ca e din Pakistan? Il scoti din socoti din socoteala. Eventual cu exceptii gen "Gheorghe Ionel, studying in UK", ca asta e clar roman. Plus neaparat mentionata regula ca daca-i prinzi cu magarii din astea, ii scoti din concurs! Se bosumfla doi-trei, dar macar creezi sanse egale pentru aia care-s cu adevarat interesati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)