Sunt facute cu adresa mea de mail, nu de mine. + ca am vorbit cu proprietarul si l-am sfatuit sa modifice putin siteul astfel incat sa nu aiba vreo legatura cu Steve Jobs.
Versiune printabilă
Sunt facute cu adresa mea de mail, nu de mine. + ca am vorbit cu proprietarul si l-am sfatuit sa modifice putin siteul astfel incat sa nu aiba vreo legatura cu Steve Jobs.
Trecand peste faptul ca anuntul este cat se poate de penibil (1000 de ifoane), cum mama dracului sa sarbatoresti viata lui Steve prin aplicarea pe site a unor reclame Google? =)))))))))))))))))))))))
Ia uiteeeeee unde se ascundeau "jmecherii" :)))
Sunt destui de multi care cred desi este precizat ca siteul este un pamflet.
Si eu am precizat undeva pe forum ca serviciile mele de link-building si de Copywriting sunt un pamflet.
Nu ca te-ar interesa, dar asa.. ca idee.
Deja sunt putin gelos cand vad pagina de facebook, sau mai bine zis paginile lor de facebook, cum aduna like-urile cu miile :)) 'Bravo taica', sunteti mai genii decat Jobs.
Valentine comparam ipurile?
Nici macar nu exista "Apple Romania". Apple nu exista in Romania, produsele lor sunt "livrate" la noi de distribuitori .. la noi este a 3-a sau a 4-a mana..Citat:
Apple Romania a decis sa acorde 1000 Iphone 4S GRATUIT !
Iar cei care se folosesc de moarte unui om, nu conteaza ca este Steve Jobs sau orice alt om, ar trebui sa le fie rusine. Iti trebuie o lipsa mare de respect pentru viata si religie sa faci un asemenea lucru.
Chiar daca tot este o inselatorie, macar scoateti-l pe Steve Jobs din asemenea site-uri .. macar atata recunostinta si respect sa aveti pentru un om.
Lumea e libera sa faca ce vrea! N-ar trebui sa ne uitam ce face vecinul, dar na... e la "moda" pentru noi, Romanii.
Parerea mea e ca, fraieri sunt cei care sunt pacaliti si care cred in "povestea" asta.
De acord cu robciuc.
Am o simpla intreabare: sunteti invidiosi?