Postat în original de
adi_deg
pai dar de unde constinte in astfel de domenii si daca nu ai cunostinte la ce poti sa speri . eu cred ca atunci cand s-a deschis acest topic se vroia o discutie despre afaceri care le putem face eu , tu gheorghe ,misu etc ..adica oricine care dispune de o suma ok de bani si care are si un spirit de business :
3) Cabinete stomatologice, de radiografii s.a. Cam orice tine de sanatate prinde bine iar clinicile private sunt cele mai preferate - ai nevoie de multi bani.
4) Alternative pentru carburanti, energie ecologica - ai nevoie de multi bani
5) Camere de supraveghere (devin obligatorii in magazine) - aici poti zice ca este destul de ok
6) Producator anvelope - ai nevoie de multi bani
7) Patinuar. (il muti in alta tara cand se termina iarna, se incaseaza sume greu de numarat) - bani / sau ai nevoie de multi bani
8) Cabinet notarial - trebuie sa fi in domeniu
9) Producator de tigari. viciul ramane viciu - ai nevoie de multi bani
10) Casa de amanet - aici este iarasi destul de ok dar depinde de zona in care te pozitionezi
11) Pepiniera brazi (nu neaparat dinacesti simpli, ieftini, ceva soi mai bun si scump care il poti vinde in afara)- ai nevoie de teren, bani si timp
12) Firma de paza si securitate- ai nevoie de bani
13) WC publice curate- aici se poate intra in piata numai ca nu sunt foarte multe orase/lucuri unde sa prestezi o astfel de munca
14) Productie peturi si ambalaje- ai nevoie de bani
15) Productie componente auto pentru marile marci- ai nevoie de multi bani
16) Farmacie/ lant de farmacii - ai nevoie de multi bani
17) Firma de curierat pentru obiecte mari.- ai nevoie de multi bani /greu de intrat pe piata
18) Saloane pentru nunti- ai nevoie de ceva bani
19) Creare solutii si aplicatii pentru persoane cu dizabilitati. Pentru folosirea pc-ului, o masinii, etc.- o afacere destul de ok