Hei zoso, puteam sa pun pariu ca primul raspuns va fi al taus
Ooops, Mezei, tu erai
on-topic: un nume "greu" si cu experienta in online-ul romanesc face inca un pas spre independenta si acumularea unei "ciozvarte" din market pt. sine insusi =>> reasezare a aliantelor, crestere si prosperitate pt. toti
In plus, aia 50 de programatori din Armenia, crezi ca sunt cu mult mai scumpi decat 50 de programatori din Bangalore? Dar din Romania?
Nu sunt 50.
Si e o companie noua. Sunt atatia altii care fac acelasi lucru. Nu vad nimic special in "o companie ce asigura solutii tehnologice si consultanta pentru publishing online".
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 16th November 2010 la 10:58.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ai dreptate, sunt mai multi :
"un centru de development aflat in Armenia, unde lucreaza peste 50 de programatori".
Si noutatea nu este data neaparat de obiectul de activitate, care nu trebuie musai sa fie original, ci de numele din spatele orchestrei.
Dar oricum, asta e doar parerea mea :-), nimeni nu e obligat sa adere.
tare ca fularul.
nu stiu ce consultanta ar putea sa primeasca cineva de la o firma care a creeat asemenea site-uri : buyos.ro (cica a costat 100k euro) , sellerator.ro
PS : eu lucrez tot cu o echipa de armeni, o parte din ei plecati de la lycos. baieti destepti insa este greu, foarte greu sa-i faci sa gandeasca altceva decat programare![]()
Ultima modificare făcută de Mar; 16th November 2010 la 12:32.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hai ca unii cu crezut asta cu 10 masini, nu la tine ..ci la Voicu. Asta ca sa iti dai seama cat de creduli sint unii..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)