pana la urma, cati bani poti sa bagi intr-un spamsite?
Versiune printabilă
pana la urma, cati bani poti sa bagi intr-un spamsite?
E de prisos să port un dialog cu tine. Dialogurile tale, cel puțin în cea ce privește persoana mea, de obicei sunt monologuri cu ac și venin. Eu cu treaba mea, tu cu a ta, să fim sănătoși.
e o situatia delicata. treaba ta (spamissimo.ro) intra in treaba mea (raportat spam siteuri). altfel, eu n-am o problema cu tine sau cu ce spui in anumite cercuri despre mine. aia e treaba ta.
E dreptul tau sa crezi ce vrei, spamman.ro!
si ce rezolv punandu-l pe seopedia? pe cand, punandu-l pe blog, are parte de expunere. gratis :)
O data a fost banat un moderator pentru ca s-a considerat ca a facut spam :) De exemplu... Adica lumea nu incurajaza asta aici vroiam sa spun, dar tb probat.
E o diferenta insa in a arunca cu noroi si a supune spre dezbatere o problema ca asta... Altfel te incadrezi la punctul 4 din regulament:
Citat:
4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare / administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate.
M-am obisnuit sa fiu atacat de tine (si nu sunt singurul). Parerea ta in ceea ce ma priveste e subiectiva si nu ma intereseaza. Discutie incheiata din partea mea. Sorry pentru offtopic, am raspuns doar la acuzatii!
Off topic : Mie-mi place ca moderatorul a pus aici ca si cum ar fi un meci de box , Zoso-Erwin , ma gandeam si eu cine stie ce s-a intamplat :) .
On topic nu am ce sa zic , fiecare cu treaba lui.
Personal nu vreau sa continui discutia pe acesta tema, cu totii stim ca Spamman s-a nascut cu condeiul in mana, deci poate ingropa pe oricine sub cerneala daca doreste. E o vendeta personala a lui (dar cu cine nu are.. care nu i se inchina?) pe care si-o pune in aplicare ori de cate ori se intalneste cu insemnarile mele pe internet, sau cand activitatea mea ii intersecteaza interesele.
Un scurt exemlu legat de interese intersectate :
http://www.zoso.ro/google-fun-3/
vs.
spam mobilissimo: http://www.youtube.com/user/mobiliss...0D95E396B29876
--
http://www.webara.ro/telefoane/sony-...-x10-mini-pro/
VS
http://stiri-telefoane.mobilissimo.r...ideo_8245.html
Cu mentiunea ca probabil "recenzia" lui Vali Petcu este una platita, pe cand cea facuta de mobilissimo.ro este pe cheltuieli proprii, fara vreun ajutor financiar din partea firmei de PR care ne-a trimis device-ul.
Am venit cu dovezi, asta ca sa va demonstrez buna mea credinta in ceea ce fac, spre deosebire de acidul improscat in continu de numitul personaj, care traieste si face bani din ura perpetua.
Nu astept ca cineva sa-mi tina partea, chiar va rog sa nu o faceti, pentru ca lista neagra a lui Vali e deschisa si cu spatiu liber infinit.
hai sa o luam incet.
mobilissimo e unul dintre miile de spamsiteuri a caror primordiala activitate e sa copieze specificatii de pe gsmarena si apoi sa spameze google. spre deosebire de tine, majoritatea stiu ce fac si tin capul la cutie. tu insa nu te multumesti cu ce faci, tu te si mandresti cu asta si injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie. e normal, ai ajuns la un punct in care nu mai poti creste si trebuie sa te extinzi (merci cui a impartit topicul asta ca a omis si declaratia de la care a inceput discutia).
am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero. la data screenshotului nu aveati review la htc hero. nici acum mi se pare ca nu aveti.
in linkul al doilea compari Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (la tine) cu Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (la mine), doua telefoane total diferite. deci nici macar nu stii ce vinzi.
firma de piar trimite deviceul cui vrea ea sa scrie despre device. nu spammerilor. firma de piar nu plateste, e de ajuns ca iti da pe mana un telefon, sa faci bani cu el.
ps: a da de gol spammerii si a refuza sa lucreze cu ei nu e "ura perpetua".
Zoso scrie pentru scandal Erwin. Nu ar trebui sa fii foarte suparat. Si eu am spamat (seo, nu prin email), si el, si tu probabil. Ideea care mie nu imi place este ca avem astfel de discutii, cand reprosurile ar putea fi facute pe blogul fiecaruia, sau pe mesaje private. Mai mult decat atat, in loc sa ne sesizam reciproc, si sa incercam sa evoluam (eg. vezi "bah Erwine ca pe pagina aia faci spam, si nu e bine. Scoate si tu aia").
Sincer, cand refacem categoriile, nu o sa mai existe astfel de discutii. Prefer sa fim 20 de insi si sa ne intelegem.
lol. esti bun, bă! te-ai gandit tu ca el face spam fara sa stie? :)
tu esti mai pasnic. si iti vine greu sa crezi ca oamenii astia din asta traiesc. daca nu fac spam nu mai au ce pune pe masă.
Nu injur in general si n-am injurat webara.ro. Ba chiar i-am urat bun venit la un moment dat. Cei care ma cunosc, stiu ca ajut site-urile romanesti mai putin cunoscute din acest domeniu. Probabil ma confunzi.
Citam si recenzii facute in engleza, sau sa inteleg ca trebuie sa astept sa public ceva pana o persoana din .ro sa dovedeasca ca a avut acel device in mana? Dar nah.. sunt prost si irelevant, nu inteleg asemenea "fineturi". Ăhăăă, de cate ori ar fi trebuit sa ma simt lezat de astel de situatii…. Interesant e insa ca nu mi-a trecut prin minte, probabil pentru ca nu m-am gandit la beneficii din partea aceluia care mi l-a trimis spre a fi testat.Citat:
am fost primul in .ro care a pus mana pe htc hero. cu toate astea, voi aveati deja indexata in google o pagina in care spuneati ca aveti review la htc hero
Esti dragut! Mananc telefoane pe paine.. imi pare rau sa vad ca n-ai prins esenta comparatiilor facute de mine in cele doua exemple anterioare, de asemenea trebuie sa stii toate prezentarile si recenziile video facute de mobilissimo.ro, sunt cu terminale primite pentru a fi testate din partea agentiilor de PR, iar o singura recenzie implica munca a cel putin trei oameni, deci se lucreaza pe branci la spam la noi! Ahh, si o rectificare la declaratia ta: "deci nici macar nu stii ce vinzi". Nu vand, prezint! Nu tot continutul trebuie sa se reflecte in cash imediat.Citat:
in linkul al doilea compari Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (la tine) cu Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (la mine), doua telefoane total diferite. deci nici macar nu stii ce vinzi.
Revenind la declaratia ta: "injuri siteurile mai mici (webara.ro ara 100 unici.zi), dar care au despre ce scrie", trebuie sa afli ca am "prostul" obiceiul sa citez boggeri de tech din Romania, in deosebi pe cei care au ocazia sa aibe primii in teste anumite gadgeturi. Clar un obicei de spamer. My bad!
In final, Cristi imi cer scuze pentru "infectarea" forumului, dar n-am rezistat sa nu raspund flame-ului. Promit sa nu se mai repete, indifferent de situatie. Ma bucur insa ca am putut sa-mi exprim liber gandurile.
Eu zic ca v-ati balacarit destul. Daca mai vreti sa o faceti in continuare, puteti sa o faceti in alte locuri.
PS: Cum am si spus, nu o sa mai accept astfel de cacaturi pe SeoPedia.