http://www.google.ro/search?hl=en&q=concur...G=Google+Search
cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu
Versiune printabilă
http://www.google.ro/search?hl=en&q=concur...G=Google+Search
cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu
Nu inteleg ce vrei sa spui, si nu inteleg ce legatura are cu Motoare de cautare. Google, Yahoo!, MSN > Google.
Cred ca am gresit postarea :) Poti sa-l muti, te rog !
Pai nu , dar macar explica ce vroiai sa zici. Ca ]Citat:
Postat în original de tataraseni @ Apr 10 2006, 08:55 AM) [post=13186
Cred ca am gresit postarea :) Poti sa-l muti, te rog !
[/QUOTE]
Pai nu , dar macar explica ce vroiai sa zici. Ca sa stiu si eu unde il mut :)
voiam sa zica ca un anume site a ajuns pe pozitia 1 la rezultatele cautarii cu google dupa un anumit termen; e asa de greu de intuit :(
Baietii au "forjat" puternic.Citat:
<_<
E al lui ma :rolleyes:Citat:
Postat în original de Krumel @ Apr 10 2006, 09:37 AM) [post=13190
Atunci "Care e FAZZZAAAA???"...
:rolleyes:
faza e ca a ajuns primu la o cautare de 6.800.000 de rezultate :)) pt cuvantul concurs.
Nu inteleg termenul "forjat" in acest conext :( Pot spune doar ca nu este SEO SPAM ci un rezultat la care nu m-a asteptam nici eu :)
Cand cineva de aici (@toto) a adus in discutie faptul ca murfi.com a ajuns pe prima pozitie dupa "program de publicitate" discutia parca a fost mai binevoitoare.
Stiu ca nu excelez la capitolul design, si aceasta este bila neagra a site-ului, dar nu am gasit nici un designer care pentru cel mult 50 de euro sa-mi faca un design bazat pe css :(
Ah felicitari tataraseni atunci. Nu intelesesem legatura cu site-ul respectiv.
Fi mai explicit.
B)
<div class='quotetop'>QUOTE(tataraseni @ Apr 10 2006, 09:50 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Nu inteleg termenul "forjat" in acest conext :( Pot spune doar ca nu este SEO SPAM ci un rezultat la care nu m-a asteptam nici eu :)
Cand cineva de aici (@toto) a adus in discutie faptul ca murfi.com a ajuns pe prima pozitie dupa "program de publicitate" discutia parca a fost mai binevoitoare.
Stiu ca nu excelez la capitolul design, si aceasta este bila neagra a site-ului, dar nu am gasit nici un designer care pentru cel mult 50 de euro sa-mi faca un design bazat pe css :(
[/QUOTE]
"Forjat" adica ati lucrat mult la el si aveti back link-uri multe. Ceea ce conteaza. Nu era un repros, ci o observatie pozitiva.
Incearca sa te exprimi cu inteles. Multi nu au inteles rostul topicului.
Acum ca ai facut lumina: "Felicitari".
Mut topicul acolo unde e si a lui Toto.
:)
In ultima vreme sunt cam eliptic in exprimare, ma astept ca cei din jurul meu sa recepteze esenta :)
Si daca tot principalul keyword al site-ului e concur, as fi interesat daca acel concurs de pe site are efect la public, sunt care participa zilnic? premiile alea sunt pe bune sau nu ai ce face cu cartelele? reusesti sa obtii profit in urma site-ului ( bani sponsori+reclame-premii= profit? sau pierdere?).
In orice caz felicitari pt cuvant. M-am uitat sa vad cam ce rata e la vizitatori/zi pe cuvant, si nu e prea mare: 30/zi.
Premiile sunt pe bune !
Cartelele erau expediate in tipla si erau activate de castigatori. Insa in acest moment premiul zilnic a fost suspendat pentru cateva zile pana pun la punct un nou algoritm de extragere a castigatorului. Vechiul algoritm (acceptul de a primi mesaje si obligativitatea perticiparii in ziua castigarii premiului) a atras multe nemultumiri din partea concurentilor.
De castigat inca nu castig nimic cu site-ul dar am satisfactia ca nu bag mana in buzunarul propriu ca sa dau premiile, sa platesc hostingul si rezervarea domeniului pe urmatorii 5 ani.
Sponsorii care sunt ofera numai premii in produse si valoarea acestor produse este lasata la alegerea fiecaruia.
Singurul aspect care influenteaza negativ evolutia site-ului este design-ul :(
Scuze ca ma bag peste topic-ul tau, dar n-avea rost sa deschid inca unul pe acesata tema!
Tilul lui fiind foarte sugestiv :D
Vreau sa ma bag si eu in seama cu un NO. 1 :)
http://www.google.com/search?q=masini
Felicitari Erwin.
Daca mai aveti cuvinte de Nr. 1 postati. E bine de stiut.
B)
Scuze ca ma bag si eu peste posturile voastre dar am si eu un nr1. : IT.
La mine apare pe 5.Citat:
Postat în original de adi @ Apr 10 2006, 01:06 PM) [post=13212
La mine apare pe 1 :). Vrei sa fac o poza?
Si la mine tot 1. Vroiam sa te ingrijorez (]Citat:
Postat în original de adi @ Apr 10 2006, 01:18 PM) [post=13214
La mine apare pe 1 :). Vrei sa fac o poza?
[/QUOTE]
Si la mine tot 1. Vroiam sa te ingrijorez (vad ca am reusit ) :rolleyes:
funny topicul :)
seo feeds
Si se facu "dreptate" cu link-ul ala miromulus.
:D
Eram confuz cu "Broshti".
Sorry chief. Data viitoare ]Citat:
Postat în original de Krumel @ Apr 10 2006, 06:00 PM) [post=13234
Si se facu "dreptate" cu link-ul ala miromulus.
:D
Eram confuz cu "Broshti".
[/QUOTE]
Sorry chief. Data viitoare nu o sa te mai confund :lol:
No1 masini celebre, pentru un forum f.f. nou: La Volan!. Totodat, un nesperat PR5 in numai 1 luna de la lansare!
Ar mai fi si anunturi si autovit :D
Ia sa dau si eu unul: anunt
NU va bucurati de un PR5 la numai o luna de la lansare :) De mai bine de un an urmaresc evolutia PR-ului si am observat ca folosirea unui CMS atrage dupa sine un PR mare din start.
A se vedea in acest sens si pcforum.ro care a obtinut acelasi PR in aceleasi conditii. Ceva asemanator se intampla si cu site-urile care folosesc Os Commerce si exemplificarile ar putea continua dar intervine factorul "reclama" :)
http://www.google.com/search?hl=en&q...a%20pe%20maini
"pilat se spala pe maini" - mi se pare amuzant rezultatul, este adevarat ca saptamana trecuta (21 - 27 mai) a fost un premiu constand in filmul "Patimile lui Cristos" dar chiar asa de iute sa fie Google :)
Scuze ca iti zic, dar nu am auzit prostie mai mare ca asta pana acum :)Citat:
Postat în original de tataraseni
Ca tot citesc topicul asta pentru prima oara...
Unele din marile voastre realizari (pt. care va respect...) nu prea mai sunt de actualitate. De exemplu eRwin ... nu mai ocupi pozitii fruntase cu anunturi-auto.ro si nici pentru la.volan.ro (poate te refereai la alte site-uri?)...
Probabil un printscreen ar fi de folos. Si acel printscreent (screenshot?) inramat!
Nu am vrut sa ofensez pe cineva ... ca doar stiu cat de greu e sa te mentii pe primul loc (fie el si 2,3,4 ...) ...
Bafta!
Corect, a scazut mult acum : masini si anunturi auto.Citat:
Postat în original de GExGE
:) Cred ca ma refeream la postul 26 din topic...
Intre timp am observat si :) :
http://www.google.com/search?q=masini - locul 2
http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search - locul 1
Ce carcotas pot sa fiu in dimineata asta .... :D
Anyway ... succese !!!
Dude tu vezi ce scrii ?Citat:
Citat:
De exemplu eRwin ... nu mai ocupi pozitii fruntase cu anunturi-auto.ro
Obosit :) .... autovit ? anunturi ? Tot la volan se referea ? :D
LOL.. you crazy :))Citat:
Pai sint rezultate de moment.
Nu cred ca a zis nimeni pe aici ca aceste rezultate vor fi stabile.
Numarul 1 nu e garantat de nimeni. Asta e clar.
- in urma afirmatiei ca un CMS iti confera sansa unui PR mare din start.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
Am urmarit suficient de multe site-uri care au la baza un CMS si care in doar o luna au atins pragul de PR 5 desi la numarul de vizitatori daca aveau 30 - 50 pe zi, iar in privinta legaturilor reciproce acestea se puteau numara pe degete :)
Asa ca am tras concluzia si o mentin ca un CMS presupunandu-se ca este optimizat pentru SEO iti da "sutul in fund" pentru un PR mare.
Tind sa cred si eu acelasi lucru.
Cu toate ca e ciudat...asta inseamna ca Html & Co. nu mai sint bine vazute?
Trecem toti pe CMS pentru PR & Shit ?
Mai bine nu. PR nu e asa important (ptr. mine), ci mai degraba posibilitatea de ati afisa afacerea, jurnalul online, stirile, etc.
Fac un site pentru vizitatori si nu ptr. motoare. (Fraza tot repetata de unii dintre noi pe acest forum).
Si deasemenea nimeni nu iti garanteaza ca vei rezista. Azi esti Nr. 1 maine esti pe a 4 pagina.Citat:
Postat în original de Webmaster Help Center
"King for a day, fool for a life time."
nu e chiar asa,
incearca tu sa fii nr 1 pe google dupa "yahoo"
nu vei reusi :)