Un scurt articol despre Dreamstime.
Un scurt reportaj despre IT-ul romanesc a fost acum Duminica pe ProTV.
Despre Radu Georgescu cred ca multi ii stiu povestea, a chiar de curand si in emisiune la Bobby Voicu, la Radiolynx. Am fost si la o editia Scoala de Afaceri unde am avut ocazia sa il ascult atat pe el cat si pe Marius Ghenea. Imi aduc aminte de Marius Ghenea cum povestea ca la inceput, aveau biroul undeva pe etajul 7 si de multe ori erau nevoiti sa urce pe scari cu pc din cauza unor defectiuni ale liftului ...
Pe mine cel putin astfel de povesti ma motiveaza si imi dau speranta ca se poate, chiar daca de multe ori au fost situatii in care chiar cei, apropiati mie, nu credeau in ceea ce fac si imi spuneau sa merg la munca, sa fiu angajat nu sa vizez la mii de dolari. Important este sa ai un vis, cum spunea si Bobby Voicu la Seedmoney Breakfast, de miercurea trecuta, si sa crezi in el ...
Pentru unii e mai usor sa se imbete cu apa rece, sa acuze, decat sa aprecieze munca unui om. Din pacate astia suntem, cu o floare nu se face primavara cum nici postul acesta, nu va schimba mentalitatea cuiva ...
Nu am nimic cu userii noi, insa subiectul a fost dezbatut si alimentat de cei mai noi veniti, stiu useri mai vechi care nici nu au spus nimic in posturile respective dar din pacate nici in altele.
Cu siguranta sunt useri care ar putea impartasi din experientele lor insa prefera, sa nu o faca, asa ca revin la ceea ce ai spus si tu si iti dau dreptate:
N-am mai apucat sa scriu nimic pe site-ul asta, nu pentru ca nu am timp ci pentru ca nu am ce. In .ro sint putini oameni care observa lucruri si dau share. Restul obisnuiesc sa caste gura la ce spun altii sau sa inghita tot ce se spune pe forumurile din afara.
Cred ca sunt prea moralist, visator si deja incep sa fac o etalogie a romanilor.
O zi faina.

Răspunde cu citat