Sa scriem toti pe acest forum cu diacritice.
Ce parere aveti? :))
Versiune printabilă
Sa scriem toti pe acest forum cu diacritice.
Ce parere aveti? :))
Sa fim mai deschisi spre globalizare, cel putin noi care ne dam pe net.Citat:
Ce parere aveti?
Eu propun sa se scrie mai intai corect, si apoi cu diacritice. Pentru ca degeaba scrie unii cu diacritice daca ei scrie care este. :)
Absolut, cu cele germane de pe tastatura la desktop?
Proasta idee.
Globalizare mai lipsea acum. Nu-s de ajuns problemele noastre.. mai lipseste sa le importam si pe ale altora.
oricum e o chestie de comoditate, obisnuinta, nu se poate face nimic in aceasta privinta zic eu.
fiecare cum vrea:P
P.S ai fi incurajat mai mult daca ai fi scris primul post al tau cu diacritice, daca nici macar la propunere nu scrii cu diacritice, cum poti tu milita pt asa ceva? [p.s eu glumesc, nu lua nimic personal]
Ideea ar fi buna insa reduce sansele ca un vizitator fara diacritice sa ajunga pe site dintr-o cautare. Cred ca in jur de 5% din userii din Romania folosesc diacriticele asa ca implementandu-le scadem sansele ca cineva care ar avea ceva de adus comunitatii, sa ajunga pe site dintr-o cautare.
Pe termen lung s-ar ajunge la o "restrictionare" a accesului celor fara diacritice la aceste informatii valoroase.
As vota contra, diacriticele nu ar aduce f. mult dpdv claritate a exprimarii, in schimb, ne-ar face viata mai grea la toti cand scriem
diacretice folosesc doar cand inscriu un site in dmoz :((