Vezi Rezultate Sondaj: Ati plati pentru un asemenea serviciu?

Alegători
20. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • da

10 50,00%
  • nu

10 50,00%
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ar avea succes la noi un serviciu de blog commenting?

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Cred ca ar putea avea succes un asemenea serviciu. Pentru asta ar trebui ca potentialul client sa primeasca raport la finalizarea postarii de commenturi iar acestea sa se posteze doar pe pagini cu dofollow. Cu privire la ancora, e destul de dificil sa faci un blogger sa iti accepte commentul daca ai pus un cuvant cheie la nume.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Cred ca ar putea avea succes un asemenea serviciu. Pentru asta ar trebui ca potentialul client sa primeasca raport la finalizarea postarii de commenturi iar acestea sa se posteze doar pe pagini cu dofollow. Cu privire la ancora, e destul de dificil sa faci un blogger sa iti accepte commentul daca ai pus un cuvant cheie la nume.
    E si nu prea. Atata timp cat scrii un comentariu la obiect, (din ala lung) nu te mai gandesti ca-i spam. cel putin eu asa gandesc....
    Problema e cand ala o face la fiecare articol si nu zice nimic. Atunci e clar ca iti formezi o prejudecata despre el. ORicum, eu unul cam accept comentariile astea, atata timp cat nu e la sexshop-uri si alte porcarii de genul acesta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    E si nu prea. Atata timp cat scrii un comentariu la obiect, (din ala lung) nu te mai gandesti ca-i spam. cel putin eu asa gandesc....
    Problema e cand ala o face la fiecare articol si nu zice nimic. Atunci e clar ca iti formezi o prejudecata despre el. ORicum, eu unul cam accept comentariile astea, atata timp cat nu e la sexshop-uri si alte porcarii de genul acesta.
    Chiar si asa, am avut commenturi explicite si la obiect, cu ancora in titlu si fie ancora a fost schimbata in "Vizitator" /"User" etc., fie comentariul nu a fost acceptat... Cred ca in jur de 50% sunt respinse datorita acestui considerent.

Ar fi bine daca s-ar raspandi pluginurile de genul keyword luv. care permit utilizarea cuvintelor cheie in acelasi timp cu numele celui care posteaza.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Intr-adevar, multe comentarii pot fi respinse din 2-3 motive, mari si late:

1. sunt comentarii de genul "ai dreptate, foarte tare", semnate de "mobila bucatarie" - care sunt 0 pt un proprietar de blog;

2. pot fi comentarii OK, dar scopul unui blog este interactivitatea si e cam greu sa porti o discutie cu "termopane de lux", "sosete albe" sau "papuci de catifea". Sunt sigura ca ati prins ideea.

3. Site-ul nu vrea sa linkeze spre domenii din afara sferei sale de interes, sau va considera site-ul vostru spammy per total.

Blog commenting-ul e o treaba foarte delicata, pentru ca nu poti cere un avantaj (link si anchor text) si sa nu oferi nimic in schimb (macar valoarea unui comentariu).

Personal, cel mai OK mi se pare sa comentezi pe bloguri pt a-ti face o reputatie, nu neaparat pt un link. Pentru ca un comentariu OK iti poate atrage un vizitator, care poate gasi ceva interesant pe site-ul tau si poate da un link editorial catre tine (o recomandare).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romani de succes
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 22nd July 2016, 17:41
  2. statuspimp.ro va avea succes?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:02
  3. Cat costa un portal web de succes !?!
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th March 2009, 11:43
  4. Cum poate avea asa un trafic
    De attempt în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 11:46
  5. Cum pot avea pr mare !!
    De onshop în forumul Google
    Ultimul Post: 4th May 2007, 22:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •