Bine ai revenit, Krumel.
Versiune printabilă
Bine ai revenit, Krumel.
Mersi Alex Luca.
Vad ca esti din Iasi, poate facem un club de SEO-isti. :)
Bine ai revenit Krumel. M-am inscris de putina vreme pe acest forum si nu intelegeam cum un membru cu atatea posturi poate fi banat. Dar acum, ca ai revenit, iti urez spor la postat content de calitate.
Bine ai (re)venit
well asa cum am ramas de bannarea ta, adica surprins, la fel sunt si de REvenirea. Oricum ce pot spune, singurul (membru) care avea raspuns la unele din intrebarile mele (in trecut) ... un om care, chiar acorda atentie oricarui membru.
intr-adevar calitatea forumului a scazut in timp ... cine stie poate, poate isi va reveni. ca sa nu mai spun ca am incercat de trei ori sa conving pe cineva din "stuff" sa pot face rost de o invitatie de inscriere pentru un bun prieten, insa fara nici o finalitate, nici un raspuns.
bine ai revenit. o vorba din popor: "omu sfinteste locul" :P
Nu vreau sa intru foarte mult in thread-ul de revenire al lui Krumel, insa inteleg eu corect ?
Adica restul de membri din SeoPedia sunt de umplutura sau cum ? Mi se pare aberant postul tau.
Eu sunt cel pe care ai incercat sa il convingi cel mai probabil. Si de ce te plangi tocmai acum ?Citat:
ca sa nu mai spun ca am incercat de trei ori sa conving pe cineva din "stuff" sa pot face rost de o invitatie de inscriere pentru un bun prieten, insa fara nici o finalitate, nici un raspuns.
Eu zic sa ramana threadul unde e. Posturile de aici poate sunt firesti, dar nu trebuie sa creeze flame-uri. Daca a fost ceva intre cei doi e problema lor si important e ca totul a revenit la normal acuma, iar voi bucurati-va ca avem pe cineva in plus cu experienta aici fata de cei care erau deja.
cred ca sunt dator cu o explicatie:
Niciodata nu am considerat ca restul membrilor sunt de umplutura. Sunt persoane care merita toata aprecierea pentru munca si cunostintele in domeniu. Vroiam doar sa scot in evidenta ca, persoana in cauza, Krumel este, a fost si speram ca va fi un membru "cu greutate". Nu vreau sa filozofez sau sa par malitios, insa cred ca aici gresim majoritatea dintre noi nestiind sa apreciem munca si timpul unui om; pana la urma trebuie sa recunoastem ca aportul lui Krumel a fost considerabil in ceea ce priveste Seopedia.
Pfff,cum nu stii?
Krumel este un fenomen,toti webmasterii vor sa ii ceara sfat,pfff de aia nu vine la munte:rolleyes:
Nu acum serios.Eu am auzit prima data de Krumel pe softpedia si temele despre DMOZ,cred ca este editor acolo.
Ce sa spun,alaturi de lord_ice,again si soul4blade face parte din cei mai experimentati seo-masteri...
Asa ca , cand auzi de Krumel sa ciulesti ureche:rolleyes:
Wellcome back !
Mersi de urari si aprecieri.
Nu e nevoie sa exageram, Seopedia a mers, o sa mearga si fara mine fara nici o problema.
Spor :)
Bine ai revenit, Krumel! O sa te urmaresc (si aici) cu atentie, doar pe Seopedia am auzit prima oara de tine. :)
Mersi Cathubodua de urare. :)
Prezentarea SEO la Link your business - poate sinteti curiosi de ce s-a intamplat la evenimentul de la Iasi si ce am prezentat.
500 Internal Server ErrorCitat:
poate sinteti curiosi de ce s-a intamplat la evenimentul de la Iasi si ce am prezentat.
&
Error establishing a database connection
pgabriel f5.
Cade pentru perioade scurte dar isi revine.
Scuze.
Foarte interesanta prezentarea pe care ai facut-o .
Nu stiu daca 100 de cautari saptamanale pentru termopane Iasi reprezinta mult sau putin , dar e clar ca in spatele acestei nevoi de informare sta o cerere de termopane reala ,iar firma care va raspunde acestei nevoi va avea principala sansa de a o transforma in vanzari .
Pai gandeste-te la ce populatie are Iasul si cam care ar putea fi nevoia de termopane, . Sa zicem ca 500 de cautari sint ok ptr o firma daca ar fi la acea cautare. Macar 3 clienti saptamanal din 100 de cautari si tot e bine.
Apoi, daca firmele ar sugera clientilor ca pot fi gasiti si pe web, interesul pentru cautarile pe online ar fi mai mari.
Prezenta online a firmelor de profil ar fi o oportunitate pentru cresterea vanzarilor . Intrebarea e de ce acestea nu fac pasul in online ? Sunt aceste firme de montat termopane , in general firme mici , " nepregatite psihologic " pentru prezenta pe web sau lipsa de informatii ( numar cautari pe denumirea produselor comercializate , costurile ce le implica un site , etc ) este principala cauza ?
Pentru ca sint obisnuite sa aibe un site pentru prezenta web si nu pentru a converti.
In plus, ele doar dau bine pe cartea de vizita, nefiind interesati de a-l folosi cu scop de conversie.
Am vazut alaltaieri un site care inloc sa scrie clar ce vinde si ce face, avea sectiuni despre "viziune", "motivare" si alte pagini inutile.
E posibil ca psihologic sa le frie frica, un site costa, un site nu e asa util, echipa care se ocupa de el trebuie platita, etc. Temeri firesti, dar care sint datorate neducatiei in ceea ce inseamna web-ul.
Trebuie un model pozitiv pentru a prinde curaj.
Felicitari! Pentru Link your business. Sunt foarte putine evenimente de acest gen care au ca target oamenii de afaceri si nu pustii care vor sa invete SEO... caci din nefericire sa asculti cateva ore aceleasi prostii care le poti citi pe un forum e destul de enervant :P
Si ma bucur sa vad si oameni din domeniu care chiar inteleg ca rezultatele conteaza si nu numarul de linkuri, taguri h1 h2, si paragrage din pagina...
Apropo.. Salutari tot de la Iasi si bine ai revenit!! Desi nu cred ca am citit vreo postare de'a ta pe forum ca eu folosesc mai multbutonul "New posts" si imi pierd timpul mai mult pe syndk8 imi pare bine sa mai vad ce au de zis oamenii care scriau de seo pe vremea cand lumea intreba ce e ala.. :P
over and out!
Mersi forapathy, daca esti din Iasi poate adunam mai multi la intalniri.
Si apropo de eveniment, uite si Prezentarile de la Link Your Business si cateva poze.
Tura viitoare o sa incercam si un live streaming. :)
Welcome back!
Sper sa aduni in cele ce urmeaza inca 4000 de posturi folositoare si calitative pentru ca industria SEO (daca ii pot spune asa) din Romania, are mare nevoie de informatii noi.
Felicitari si lui Cristi pentru profesionalismul de care a dat dovada!
Krumel for president :clap: :rockon:
Mersi warrior. :)
WeaselMan not now, please wait.:twisted:
Cu ceva intarziere... Welcome back. :)
Nu te-am vazut pe aici ( sunt inscris cat de cat recent), dar din moment ce am vazut atatea reply-uri inteleg ca esti OK.
Bine ai revenit.
Mersi la amandoi. :)
he he... velcom back
kevinro deci mai existi pe web. :)
Mersi de primire.
Nu aveam de gand sa ma bag in seama pe tema uratului de bun venit ... insa eu unul nu prea am mai dat pe aici de cand a plecat krumel ...de acum, sunt sigur ca o sa creasca calitatea informatiilor expuse, si implicit, numarul de vizite
Stima!
cr0n1cal stima reciproca. :)