Recunosc ca nu am inteles la ce te referi. Pe de alta parte e 1 dimineata si vin dupa o zi de lucru non stop, poate se misca mai greu rotitele mele :D
Versiune printabilă
Esti culmea, acuma nu te supara dar vorbim doar ca sa vorbim. Cand brand-ul tau e transformat intr-un verb, si bagat in dictionar ("to google someone"), ce vehicul media iti mai trebuie? "Agentia de publicitate" invocata de tine sunt chiar utilizatorii serviciilor Google.
uite inca o chestie proaspata, servicii din ce in ce mai personalizate
Exact la tine m-am gandit azi cand am citit articolul :))
Reteaua CNET experimenteaza de mult cu behavioral advertising (cu informatie stransa direct sau indirect de la useri), dar de ei nu zice nimeni nimic nu? Ca doar e la moda sa ne legam de Google, Microsoft, Guvern, etc.
Aveti dreptate, Google e condusa de fapt de roboti, mai era un sniper dupa deal la asasinarea lui JFK, oamenii nu au pasit pe luna, World Trade Center a fost demolat voit de catre Bush, Dumnezeu a creat Pamantul in 7 zile, extraterestrul de la Area 51 e adevarat si dinozaurii au fost plantati sub straturi de roca de civilizatia Atlantis.
fara google, jumatate dintr-un website de-al meu nu ar avea sens :p
zic jumate pentru ca jumate din el se foloseste de google si jumate de yahoo :P
si nu are legatura cu traficu, traficu pe site-ul asta se face direct, pentru ca e setat ca homepage la vizitatori
ontopic : anyway ar fi naspa fara google, s-ar duce dracului profitul din web si + ca noile website-uri s-ar naste mai greu
Ah, mi-am adus aminte de site-ul tau. my bad