As dori sa stiu daca avem cativa bloggeri pe forum.Cativa am detectat si eu, dar as vrea sa stiu daca sunt mai multi.As dori sa discut cu cineva, care are un blog pe o platforma wordpress.
Multumesc !
Versiune printabilă
As dori sa stiu daca avem cativa bloggeri pe forum.Cativa am detectat si eu, dar as vrea sa stiu daca sunt mai multi.As dori sa discut cu cineva, care are un blog pe o platforma wordpress.
Multumesc !
Eu folosesc wordpress. Adica l-am instalat, am publicat ca]Citat:
Postat în original de necromanc @ Feb 12 2006, 07:05 PM) [post=10101
Multumesc !
[/QUOTE]
Eu folosesc wordpress. Adica l-am instalat, am publicat cateva articole... si cam atat.
si eu am un asa zis blog pe wordpress - transformat in CMS, cu peste 3000 articole pe el...
am mutat subiectul la bar lobby - ca aicea nu-si are rostu
Eu am pe platforma pixelpost.
incearca si www.wordpresstutorials.com
are niste secvente video care s-ar putea sa te intereseze. eu nu le-am urmarit pe toate asa ca nu zic mai multe
Si eu am wordpress .. insa nu e stie ce si nu am intentia sa devina ceva :), e doar un hobby .. sau nici macar atat.
ben .. un link ?
I too have a blog, construit pe platforma Wordpress. Cu ce te pot ajuta ?
vezi si http://deea.supermagnet.ro/ :D
un site pe care-l am la favorites: How to blog, are si o sectiune speciala Wordpress
unde, unde da adresa :DCitat:
Postat în original de ben @ Feb 12 2006, 05:30 PM) [post=10103
Here comes Measure Map
Get to know your blog
:rolleyes:Citat:
Measure Map helps you understand what people do at your blog, and what influence you are having on the world.
* Easily navigate the numbers that matter
* Track links to see who sends you traffic
* Find out what people do at your site
* Setup is a breeze — it only takes a minute
O sa adaug o lista de blog-uri romanesti intereseante, zic eu.
Ivan Ionuţ Blog - SEO & Web Marketing
BlogLine
Momentan...o sa continui.
Ar fi bine sa adunam blog-uri si ale altor webmaster din Romania. Informatie mai multa.
Ce ma enerveaza cand oamenii pretind ca "stiu"... De ce nu or da sursele la ceea ce postea, habar nu am.Citat:
Postat în original de Krumel @ Feb 28 2006, 07:18 PM) [post=11218
Presupun ca vrea sa ia e]
Ivan Ionuţ Blog - SEO & Web Marketing
[/QUOTE]
Ce ma enerveaza cand oamenii pretind ca "stiu"... De ce nu or da sursele la ceea ce postea, habar nu am.
Presupun ca vrea sa ia el credit pentru munca altora.
Ma laud spunand ca cel care a facut acest blog este prieten cu mine. :)Citat:
Postat în original de Krumel @ Feb 28 2006, 07:18 PM) [post=11218
Chiar este un baiat priceput si care vrea sa-si imparta]
BlogLine
[/QUOTE]
Ma laud spunand ca cel care a facut acest blog este prieten cu mine. :)
Chiar este un baiat priceput si care vrea sa-si impartaseasca, cunostintele cu alti.
Sa traiasca prie]Citat:
Postat în original de Plesoianu Laurentiu @ Feb 28 2006, 08:01 PM) [post=11224
Ma laud spunand ca cel care a facut acest blog este prieten cu mine. :)
Chiar este un baiat priceput si care vrea sa-si impartaseasca, cunostintele cu alti.
[/QUOTE]
Sa traiasca prietenii membrilor Seopedia. :)
Bine s]Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 28 2006, 08:05 PM) [post=11226
Sa traiasca prietenii membrilor Seopedia. :)
[/QUOTE]
Bine spus, sa traiasca!! :)
Sint deacord cu actiunea lui Cristian, totusi sint ceva informatii romanesti bune pe ele.
Promit sa mai gasesc.
Am mai gasit 2: Promovare Web si Ropromo.
As vrea sa nu se considere reclama facuta catre site-uri, ci doar o "adunatura" de link-uri cu informatii despre Internet si SEO in special, scrise in limba romana.
Editat: ioan danut
Marius Pahomi despre internet marketing, publicitate online, campanii online si strategie de piata.
:rolleyes:
Am si eu o intrebare legata de wordpress.
AM instalat de curand un wordpress si am bagat o tema, de pe un site cu teme de wordpress. Dupa 2,3 zile am gasit o vizita venita de pe blogul celui care a facut tema respectiva, de pe pagina de administrare a acestuia, wp-admin . Deci cumva a fost anutat ca am bagat tema lui, e normal? Poate il anunta si alte chestii?
Cel cu tema respectiva este asta blog.mihalev.info, daca are vreo importanta.
Nu cred ca-l anunta atunci cand cineva instaleaza tema lui.
Ma gandesc ca a dat de tine dintr-un plugin instalat pe wordpress de statistici de reffer extern. Cineva a dat click de pe site-ul tau catre a lui, asa dand de tine.