Am patit acum vre-o 2 ani o chestie similara.
Aveam un site al unei formatii americane cu un nr de vizitatori aproximativ constanti, cred ca pe la 1k/zi, majoritatea din US. Si intr-o zi m-am trezit cu mii de vizitatori directi din brazilia. Eram si cu adsense-ul la inceput asa ca m-am udat pampers-ul instant.
Era si perioada aia in care te banau si daca te uitai urat la reclame, se vede ca voi astia de nici n-ati citit tos-ul n-ati prins-o. (asta referire la alte threaduri despre adsense in care se intreaba daca ceva e legal, cand se incalca clar tos-ul)
Asa ca le-am dat mail urgent la adsense, le-am explicat situatia si binenteles ca ei mi-au dar reply-ul cu "We'll keep an eye..." ceeea ce nu a fost chiar linistitor.
Dupa 2-3 zile de agitatie, perioada in care nr de brazilieni crestea, am gasit o solutie simpla: le-am banat ip-urile la toata tara.
Cred ca o luna mai tarziu am aflat ce se intamplase: O revista de adolescenti de la ei a crezut ca site-ul meu e cel oficial al formatiei respective si l-a dat drept referinta intr-un articol al lor.
Revenind la topic: mai mult ca sigur site-ul tau a fost mentionat pe un site popular, fara sa-ti dea link, sau la televizor sau in Libertatea&co.

Răspunde cu citat