Cred ca nu e o noutate ca sunt si comisioane care se aproba in mai putin de 30 de zile, termenul de retur. Ce se intampla daca clientul returneaza produsul dupa ce ti-au aprobat comisionul? Vad ca "tii cu ursul" in situatia asta. Pai cum ar fi sa se deschida subiecte noi de fiecare data cand se aproba un comision, motiv logic pentru care devii afiliat, nu? Adica nu vine cineva si iti da comision fara sa faci nimic, cred ca muncesti ca sa primesti comisioane, fie mici, fie mari. Si nu stiu cum privesti tu diferenta intre un comision mic si unul mare. Cand mi se anuleaza 5-10-20 de lei, inchid ochii, inghit in sec si mergi mai departe. Dar cand esti LA INCEPUT in treaba asta si vezi un comision de 129 de lei, te bucuri si daca este anulat, te superi, logic. Poate peste cateva luni, ani nu o sa mai privesc la fel o situatie de genul acesta. Mai ales la inceput consider ca aprobarea comisioanelor mari sunt o incurajare de adaugat articole si de promovare, iar anularea poate fi chiar decisiva si sa te gandesti de doua ori daca vrei sa mai scrii review sau nu. Insa nu am deschis acest subiect ca sa fiu "certat". Am vorbit frumos, am cerut o parere sincera; cine este atat de amabil sa raspunda frumos, este de apreciat, iar cine "ma trage de urechi" as prefera sa se abtina. Multumesc