Primele doua puncte le stiam si eu, intrebarea era daca acele clicuri se produc din butonul "cumpara" de ce pana la urma nu cumpara nimeni? Si da stiu ca ar fi fost mai usor asa dar astfel produsele raman mult mai mult timp expuse si mai vizibile din punctul meu de vedere. Descrieri am adaugat pe cat posibil, nu am cum sa fac review la fiecare sa imi dau eu cu parerea insa am adaugat atrictul necesar legat de dimensiuni etc. Si o scurta descriere unde era loc de asa ceva.

Off: de ce trebuie sa ma certati? Asta reiese din mesajul dumneavoastra, am venit aici pentru a obtine si sfaturi nu numai pentru observatiile negative, ma rog, multumesc oricum pentru atentie. Am gasit util soar ultimele randuri in legatura cu sortarea pantofilor. Categorii sunt pentru sandale botine etc. Si cand ati mentionat de google, nu m-am simtit decat amenintat, cum adica "zboara" din google? Si de ce? Ma rog, eu pana la urma nu caut clienti pe google, ce coienti isi cauta pantofi pe google? Ma bazez 100% pe facebook