@puthre
Adica un feed csv in care link-ul catre produs sa fie defapt link catre programul de afiliere care sa contina parametrii afiliatului, am inteles corect ?
@marius
Iti voi urma sfatul si voi incerca sa analizez acele retele.
Cat despre widgetul de profitshare, voi vedea ce pot face sa il scot de acolo daca acesta reprezinta un impediment pentru viitori afiliati.
@dragos
Imi pare rau sa te dezamagesc dar magazinul respectiv are o prezenta web de cativa ani la activ si un numar de peste 1500 de comenzi in ultimul an.
Iti dau insa dreptate in cazul celor cu adsense, sau alt tip de reclame care iti aduce concurenta in plan, dar daca tu vinzi suruburi, si faci reclama la mancare, unde ar fi problema ?
Repet, daca widgetul respectiv va fi insa o problema in colaborarea cu afiliatii, voi incerca sa rezolv acest aspect.
L.E.:
@bampiru
Simplu, daca aveam un magazin in nisa fashion, haine, electronice, cu siguranta se gaseau mai multi afiliati care sa aibe site-uri nisate, insa tind sa cred ca din cei 13000 de afiliati cu care se lauda, si din care nu cred ca sunt activi mai mult de 20% din ei (imi cer iertare daca gresesc, chiar m-as bucura sa fie mai multi), nu stiu cati voi gasi pe domeniul auto.
Iar la al 2-lea motiv mi-ai putea raspunde chiar tu: Ti-ar convenii sa primesti 4% in loc de 7% ?
L.L.E.:
Am scapat si de widgetul profitshare, daca mai aveti si alte sfaturi le astept cu placere.

Răspunde cu citat