@Kidu
Stiu ca s-a mai pus intrebarea asta aici, dar n-am gasit-o in ultimele 10 pagini ale thread-ului si m-am gandit ca-i mai simplu sa intreb o data :D
Este permisa promovarea produselor altex pe site-uri unde se promoveaza si alte retele afiliate (2p, profitshare, etc)? Parca zicea ca se poate, dar vreau sa fiu sigur.
Si niste intrebari in legatura cu termenii si conditiile afiliere.altex.ro
Citat:
5.3 Afiliatul nu are voie:
sa nu promoveze oferte, reclame, promotii cu informatii false sau expirate
Sa inteleg ca daca fac un review la un produs, nu pot pune pretul, deoarece acesta se schimba si implicit ar deveni expirat, incalcand aceasta regula?
Citat:
sa foloseasca alte materiale promotionale, in afara celor oferite de programul Altex Afiliere, pentru a promova site-ul altex.ro sau sa asiste, autorizeze, incurajeze o a terta parte sa faca acest lucru;
Sa inteleg ca trebuie folosite doar banner-ele oferite de voi si doar link-uri text? Daca vreau sa pun link-ul afiliat pe imaginea unui laptop sau pe un buton de "cumpara online", asta n-ar incarca termenii si conditiile?
Citat:
sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Altex Afiliere sau aprobate in scris de Furnizor
Ce inseamna anunturi text? Adica nu pot pune link-uri nici in text, de genul "comanda acum laptopul online de pe altex.ro si beneficiaza de oferta xyz"?
Citat:
sa foloseasca tehnici de ascundere a referral-ului pentru vizitele trimise catre Furnizor
Aici nu inteleg, dar presupun ca pot folosi link-urile mele "pretty" cu redirect, nu incalca conditiile, nu?