-
Altex m-au dezamagit si pe mine odata ce am inceput sa-i promovez mai intens. Comisioanele mari sunt anulate, procesarea dureaza foarte mult, unele comisioane nu se inregistreaza (am facut o comanda care oricum nu a fost onorata, insa nici comisionul nu a fost inregistrat).
Pe scurt, va sfatuiesc sa incercati in alta parte ca aveti de unde.
-
Ati prins ceva comisioane in ultimele 3-4 zile, sau s-a stricat iar sistemul?
-
Se strica cam des sistemul... de exemplu cred ca si acum sunt ceva probleme.
-
Mda. Iar nu merge inregistrarea comisioanelor ...
-
Superb! I-a contactat cineva?
-
Ieri la 18.15 - 18.20 functiona, am inregistrat un comision.
Am mai observat ceva, prima comanda dupa click iti aduce comision, a doua nu. Asa e?
Am recomandat un link cuiva si a facut 2 comenzi in aceeasi zi, la cateva minute departare una de alta, prima a adus comision, a doua nu.
-
M-am inregistrat recent in sistemul de afiliere de la Altex si mi se pare putin cam complicata interfata.
Am o rugaminte la colegii mai vechi in afilierea Altex, <Cum pot sa inserez un link dintr-un articol care sa duca spre altex.ro cu cod de afiliere?>
Multumesc anticipat!
-
La instrumente gasesti in dreapta de tot "Link generat". Dai click pe ala, completezi formularul si cand dai adauga iti scoate direct codul html.
Daca vrei o oarecare automatizare, au si un script de link converter pe care daca il pui in pagina converteste toate link-urile si mai au si "Bookmarklet Altex link" ce genereaza link-urile direct din magazin.
-
-
Mda, începând de astăzi (13.11) până după Black Friday comision 1% la Altex.