Nu am stiut cum sa te promovez, nu am avut o inspiratie de a scrie ceva care sa te promoveze
Versiune printabilă
Gresesti, e o actiune sanatoasa ceea ce face @alexandruc. Orice feedback e bun atat timp cat vine. Ai ceva sa-mi spui legat de Bioportal?
@alexadruc ai pachet de 99 deci un hadicap din start. Ceilalti pe Adult vad ca au pachet mai mare deci n-au limita de afiliati, bannere, etc.
Din 300 de afiliati, limita pe care probabil ai atins-o, e cam greu sa ai bafta de un procent insemnat de afiliati care sa fie exact pe nisa ta. Recrutare in cazul tau nu prea ai cum face decat daca dai afara.
Dupa recrutare vine activarea afiliatilor. Trebuie sa livrezi ceva care sa le trezeasca interesul: promotii, bannere call-to-action(nu ai deloc), feed(nu poti pune), sugestii de produse care se vand bine, etc
Mai simplu la tine e sa spionezi un pic concurenta. Nu stiu daca sexshopurile sunt o concurenta dar e o nisa apropiata de a ta. Vezi pe unde au plantate bannere si produsele, fa-ti un cont de afiliat si vezi ce unelte ofera si ce statistici au pe ele. Iti poti face o strategie din ce si cum face concurenta.
As zice sa mai lucrezi si la site-magazin. Ai linkuri care nu duc spre categorii ci spre homepage, ai promotii dar e o pagina cu text si nu cu produse la reducere cum ma asteptam. Sunt multe chestii la care poti lucra.
Succes!
@alexandruc As scoate marea promotie de pe site, sau as actualiza-o
Perioada promotiei: 25 ianuarie – 14 februarie 2012 in limita stocului disponibil!
Al doilea produs se poate comanda pe site pana la data de 31 martie 2012!
Are 15 luni de cand a expirat, lasa impresia cel putin de neglijenta.
-----
In plus, nu stiu in ce masura functioneaza, dar cumpara de 70 lei, pune si un prieten sa cumpere de 70 lei, ca ai o reducere de 25% cand cumperi iar dar sa cumperi repede mi-s pare usor neatractiva.
"Am cumparat un joc ca ma cam plictiseam cu nevasta, cumpara si tu ca mai vreau sa cumpar unul redus."
sunt pe aceeasi nisa in 2p mag. care sunt mult mai bine clasate
In categoria sa eu vad doar pronat clasat mai bine, campanie care e de 2 ani in 2p...
Trebuie sa te intreb, de cand trebuie sa vezi tu ceva legat de performantele mele in afiliere sau orice altceva? Asta fara vreo legatura cu campania Bioportal.
Daca ai fi fost macar putin atent ai fi observat ca fac in calitate de aff manager la Bioportal mai multe decat fac altii pentru magazine de 100 de ori mai mari.
O fac ca-mi place si ca vreau. Daca nu-mi iasa o sa mi-o asum 100% ca de asta mi-am pus numele din buletin si poza reala si nu un nick aiurea si poze cu pinguini.
foarte bine , asta zic si eu .... iti dai primul examen (si trebuie sa ai grija sa nu fie si singurul) de consultanta si management in af. si e normal sa se vada in performanta magazinului . Eu nu ofer consultanta (sfaturi) pe bani si nici nu imi doresc asta ;)