@Mihai Petroff, cu o floare nu se face primavara. :)
Versiune printabilă
@Mihai Petroff, cu o floare nu se face primavara. :)
Vanzari in jur de 1800 de lei la o comanda...suna foarte bine. Am trei intrebari:
- cate articole au fost comandate la comisionul cel mai mare
- daca mai revine aceasta promotie cu 15% pana la sfarsitul anului.
- m-ar interesa o lista cu cele mai vandute articole din 3 Suisses, se poate?
Sper ca ai auzit de Ostap Bender, asa ca replica "dar cheia de la seif nu o vrei?" sa fie apreciata la adevarata valoare :)).
Prima intrebare ar fi de adresat mai degraba afiliatului. La cea de-a doua, anuntam promotiile noastre la momentul potrivit. In privinta celor mai vandute articole, exista un feed special cu cele mai vandute produse 3 Suisses, trebuie doar sa il accesezi.
Cred totusi ca ar fi mai potrivit sa ne adresezi intrebarile prin platforma sau direct pe mail.
Citat:
UPDATE: Pentru prima oara de la demararea campaniei Dublu pentru campioni, un advertiser se alatura initiativei 2Parale si dubleaza la randul lui comisioanele. Vorbim deci de triplarea comisioanelor record. Prin urmare, 3 Suisses pluseaza cu 511 lei pentru Madalin, ceea ce ridica suma finala la 1.533 de lei, respectiv cu 410,71 lei pentru Ionut, ceea ce inseamna un castig final de 1.232 de lei. Sa tot faci afiliere :) . Felicitari pentru implicare echipei 3 Suisses.
- See more at: Comisioane record din fashion
Pana acum cred ca 3 Suisses este unul dintre cei mai seriosi advertiseri din 2parale care chiar se implica in relatia cu afiliatii. Un model bun de urmat si de alti advertiseri!
Salutare,
Sunt nou pe aici si vreau sa aflu detalii si bune practici chiar de la voi, afiliatii pentru campanii de afiliere. Am deschis de curand o campanie de afiliere pentru www.jocuridecuplu.ro pe 2parale si as dori sa aflu sfaturile voastre:). mersi!
Te-au bagat la cadouri :D , pai cu ce vrei sa te ajutam? ... amoreza e peste bioportal in clasamentul general :))
Convinge tu afiliatii ca merita sa incerce nisa , daca tu ceri sfaturi la afiliati...mai bine renunti