Am trimis un nou mesaj acum si la 2parale, si nu este singura campanie cu astfel de probleme si la nichiduta.ro mi se intampla, dar la astia macar mai rar
Versiune printabilă
Am trimis un nou mesaj acum si la 2parale, si nu este singura campanie cu astfel de probleme si la nichiduta.ro mi se intampla, dar la astia macar mai rar
bun asa...altii platesc dupa 6 luniCitat:
Perioada de aprobare a comisioanelor o vom mari de la 30 de zile la 60 de zile incepand din data de 23.05.2013.
@Avram e vb de aprobarea comisioanelor, nu de plata lor. Elefant de aproba automat dupa o luna parca, insa plata efectiva (bani trec in Platatii de advertiser) in 3-4 luni. Tu cred ca le confunzi, pt ca in mesajul respectiv, evoMag se refera la aprobare, nu la plata
Sa facem afiliere cu Evomag, zic! :) In afara de motivul evident, chiar as dori sa vad o explicatie oficiala pentru aceasta actiune...Citat:
Perioada de aprobare a comisioanelor o vom mari de la 30 de zile la 60 de zile incepand din data de 23.05.2013.
lucreaza cu posta :D
Citat:
Perioada de aprobare a comisioanelor s-a marit din cauza unor probleme legate de sistemul nostru in ceea ce priveste aprobarea/respingerea acestora automat. Comisioanelor vor fi verificate ulterior iar aceasta actiune nu se poate desfasura decat la sf fiecarei luni, de aici si marirea acestei perioade de aprobare
nu mai fiti asa rautaciosi :) in primul rand evomag are procesare automata din cate stiu, nu sta nimeni sa bibileasca comision cu comision. in al doilea rand sunt precomenzi pentru doua modele mult asteptate, one si s4, care pot sa dureze si vor sa evite discutile de anu trecut cu ip5. Daca un advertiser pune perioada maxima x luni nu inseamna ca doar atunci proceseaza comisioanele.
Am deselectat sa nu mai primesc newsletter de la magazine iar acum nu mai primesc nimic, nici notificarile, nimic. Eu cred ca era mult mai ok daca era optiune sa primesti newsletter insa numai in mesageria de la 2Parale, sa nu mai primesti si email, de fapt asta am si crezut cand am debifat newsletter.