sugestia a fost data celor de la 2Parale sa puna un -99 langa numele campaniei asa cum exista Vip sau care mai e. Daca aplica treaba asta ar fi excelent, ramane sa decida ei
Versiune printabilă
sugestia a fost data celor de la 2Parale sa puna un -99 langa numele campaniei asa cum exista Vip sau care mai e. Daca aplica treaba asta ar fi excelent, ramane sa decida ei
limita de 300 aff din 20k mi se pare o prostie, cel putin in lipsa unor clase de afiliati.
care sa fie criteriu de departajare a unui advertiser? sa studieze siteurile afiliatului? Stim bine ca nu le are nimeni puse pe toate, plus ca mai exista si alte metode de promovare.
Solutii se gasesc…..
Spre exemplu, daca campania are trecut macar ceva la sectiunea Termenii si conditiile proprii atunci butonul magic "aplica la toate campaniile" nu mai functioneaza. In felul acesta, ca si advertiser, te asiguri ca afiliatii care aplica la campane manifesta un minim interes. Bineinteles ca ai nevoie de putina experienta in 2parale pentru a gasi astfel de solutii, dar dupa cum spuneam solutii exista.
Conform statisticilor publicate de 2parale afiliatii activi dintr-o campanie se ridica la maxim 30% din toti afiliatii, practic asta inseamna ca avand 300 de afiliati activi poti face o treaba destul de buna pentru inceput mai ales daca esti un magazin micut de nisa care nu este promovat de marea majoritate a afiliatilor.
Personal consider ca 300 de afiliati nu e o limita care sa te impiedice sa faci performanta in 2parale, cat timp acei 300 sunt activi si campania converteste…
Sunt, ai un PM, nu vreau sa folosesc acest forum pentru ca nu vreau sa fie intepretat gresit...
sunt utile insight-urile tale si eram curios :clap:
Nu sunt "insight-urile", sunt doar niste sfaturi/concluzii la care am ajuns pe baza unor informatii publice, le gasesti pe bloguri, forum, etc.
Daca ai urmari prezentarile 2parale de pe youtube ai constata si tu ca informatiile sunt publice.... :)
Voi ce mai stiti depsre Kurtmann? Am un comision de la ei, vreau sa stiu daca-i mai promovez au ba!