Eu de pe data de 22 nu am nici Aprobate nici Anulate. Toate sunt in asteptare. Ciudat. :)
Versiune printabilă
Eu de pe data de 22 nu am nici Aprobate nici Anulate. Toate sunt in asteptare. Ciudat. :)
La toti e asa. Probabil saptamana viitoare se proceseaza.
La mine s-au procesat fix jumatate din comisioanele din 22. Parca de vreo 2 zile.
la mine au fost procesate aproximativ jumatate
#realBlackFriday
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...38382372_n.jpg
E clar ca a fost pe 22. Comparativ cu anii trecuti se sta mai bine la toate capitolele mai putin valoarea totala a comisioanelor incasate.
Rata de conversie dupa datele furnizate (1,3 mil click-uri si 25.000 de vanzari) este de 1,92%.
Valoarea media a unei comenzi este de 600 Lei (15.000.000 lei / 25.000 vanzari).
Daca toate vanzarile ar fi fost la eMag, comisioanele inncasate ar fi fost de 150.000. Cu ce se mai adauga dupa 29... N-a fost un BF rau pentru afiliati.
Sa mai vedem ce se anuleaza si ce ramane si o sa fie imaginea BF 2013 completa.
pff ... greu merge treaba cu procesarea comisioanelor ...
Azi s-a procesat o parte, dar nimic din data de 22. Oricum, a durat si cu transportul, comenzi multe etc.
Se proceseaza in timp ce vorbim. Pentru luna trecuta am peste 40% din comisioane procesate deja, multe sunt si din 22, deci cred ca e nevoie doar de putina rabdare.
bine de stiut asta :) ... la mine nici 10% nu is procesat inca cred ... cele din 22 nici nu se pune problema :) dar avem rabdare :)
Pana in Ianuarie cand se fac platile e timp destul, chiar n-avem nici un motiv sa ne grabim.
E un numar foarte mare de comisioane, aprobarea se face in transe pentru a nu supraincarca sistemul.
In cazul meu, aproape 60% procesate pe luna trecuta, din care, cam 10% anulate.
Asta remarcam si eu, se vede ca au fost oferte peste oferte. Rata de anulare mica fata de ce se intampla in general.Citat:
In cazul meu, aproape 60% procesate pe luna trecuta, din care, cam 10% anulate.
Comisioanele de BF2013 nu s-au aprobat inca nici la mine, sunt in asteptare, precum si ultima plata care nu a fost efectuata, ma gandeam ca poate daca is atat de prinsi acum cu comisioanele astea poate vechea factura emisa pe 22 sa le fi achitat ca sa nu se aglomereze mai incolo.... Nu stiu de ce dar am impresia ca plata pe noiembrie o sa se intarzie cu cateva zile..
Plata de obicei se face pe data de 5.
Fix in data de 5? eu is la prima plata la ei si de asta nu prea stiu cum le fac ei, in contract scrie intre 26 - 05 si de asta intrebam...
Pe 5 au facut de fiecare data pana acum.
aveti rabdarica ca se aproba, mie mi s-au aprobat azi aproape jumatete ... mai am vreo 100 si ceva si sper sa primesc plata fain'frumos luna asta :)
Am inteles, multumesc de informatii.
Da,ar fi ceva ca platile pe luna Decembrie sa se faca mai devreme. :)
nu realizeaza ca sunt aceeasi afiliati si in ps? :)
Parca s-a mai scris ceva de genul asta pe aici, totusi o sa revin si eu, caci vad ca nu s-au luat masuri: Philips 50PFL3088 PRET - Televizor LED Philips 127 cm Full HD 50PFL3088 - YouTube
E un clip mincinos, in care se prezinta un Smart TV iar denumirea+linkul PS aferent sunt pentru un televizor clasic. Se mai pot gasi si multe alte exemple similare pe canalul respectivului. N-am o problema cu concurenta, chiar consider ca este benefica DAR, cred ca asocierea redirectului prin profitshare cu materiale de genul acesta creeaza dezavantaje pentru noi ceilalti, care incercam sa ne facem treaba cat de bine putem. Scadem in ochii vizitatorilor/clientilor si nimic mai mult.
Insist sa se ia masuri.
Am scris aici despre respectivul acum ceva timp, vad ca nu s-au luat masuri.
Ce masuri va asteptati sa se ia?
clientii trebuie sa sanctioneaze , nu e in masura reteaua. Vedeti-va de treaba
@avram
Eu zic ca daca se continua cu practici asemanatoare o sa ne sanctioneze clientii pe toti, in general, de fiecare data cand o sa vada un redirect prin PS/2p. Parerea mea.
Piata de autoregleaza, cate miliarde crezi ca face ala asa? Nu mai e loc pe internet de el?
Daca stai sa-i vanezi pe-aia in loc sa te concentrezi pe proiectele tale pierzi si timp si nici nu rezolvi nimic.
Ultima data cand mai zic ceva pe tema asta: Nu e vorba de ala si atat. E vorba de practica in sine. Daca se accepta asemenea practici, lucrurile se vor inrautati. In fine, daca se doreste sa se faca ceva in sensul asta, se va face, daca nu, asta e.
Cu toata stima:
@Catalin, piata se autoregleaza dar exista niste reguli.
De ce mai exista restrictii in termenii si conditiile PS si ale advertiserilor?
De ce trebuie sa-ti confirmi site-ul si de ce exista site-uri respinse?
Daca site-urile sunt respinse de ce au in continuare link-uri de afiliat pe ele? Si ma refer aici la cele de prima pagina... Unele sunt adevarate motoare de cookie farming.
@avram, de acord cu tine dar iselatoria (ca asa se numeste) pacaleste clientul fix atat cat trebuie: pana ii plaseaza cookie. E clar, omul nu va mai intra decat intamplator pe site-ul ala, dar are un cookie deja plasat. De ce sa-i agream pe cei care isi ating scopurile in acest mod? Solidaritate? NU!
Daca exista reguli, ori le respectam toti, ori niciunul!
Dezaprob publicitatea mincinoasa sub orice forma ar fi ea, nu face cinste unei retele de marKeting!
Ma refer in general, nu la filmuletul de mai sus...
Salut,
De curand mi-am facut cont pe profitshare.ro si site-ul pe care l-am inscris a fost aprobat. Am o nelamurire: acum ca site-ul a fost aprobat pot lua orice produs din "Catalog Produse" respectiv http://profitshare.ro/promovare/products-catalog si sa il promovez?
Mersi.
da , sau ca sa faci slider cu produse (un fel de banner)
Poti sa folosesti generatorul de linkuri din dreapta sus (in dashboard), sa treci linkul oricarui magazin din retea prin sistemul de tracking
Ei bine, uite ca au bagat facturile de plati de pe 22 in procesare, vin banutii, dar totusi is tare curios cand incep si ei sa proceseze comisioanele de la BF2013 ca deja au trecut doua saptamani..
La mine s-au procesat mare parte, o sa ajunga si la tine probabil zilele astea.
Dupa ce intra platile in procesare cam in cat timp ajung la noi?
@iveguard, mie imi intra in cont a doua zi, adica pe 6.
Au intrat banii in cont :)
Succes la cheltuit :))