Raspuns clasic de afiliat. E totul ok, se plateste doar conversia, lux, suntem cei mai tari etc. Realitatea e cu totul alta, dar retelele nu o spun si afilaitii ori nu stiu ori se fac ca ploua. Daca tu chiar crezi cu tarie ce ai spus, inteleg de ce esti asa de suparat :)
Treaba lui Tom in cine da, n-am urmarit. Eu daca am probleme, am probleme punctuale. Si ma mai enervez uneori, e drept, cand vad unele discutii super penibile si afirmatii aberante de pe grupurile de FB. Altfel ce treaba am eu cu afiliatii?
Daca imi aduc aminte bine, am afirmat urmatoarele si probabil ca mi-a scapat, deci adaug. ca sa fii impacat cu ideea:
- rata de retur/comenzi neridicate e dubla la comenzile venite din afiliere fata de media celorlalte canale
- unii afiliati mint cand prezinta produsele/conditiile, pentru ca ii intereseaza strict vanzarea directa, nu colaborarea pe termen lung (sau sunt ignoranti)
- unii afiliati profita de libertatile sau de scaparile retelei/magazinului, neaducand deloc plus valoare, ci doar ciordind cookies
(apropos, discutie recenta pe FB, cand un oarecare a remarcat ca un shop rankeaza singur, primul, dupa niste branduri pe care doar el le vinde. fireste ca a facut adwords, sa rankeze el inaintea magazinului. plus valoare? de unde? zero, dar ceilalti afiliati au sarit toti in apararea lui, fara sa inteleaga macar ce s-a intamplat. ca normal, magazinele sunt naspa)
- afiliatii de pe grupurile de FB cel putin sunt super agresivi cu cei care administraaza magazine
astept sa ma contrazici, punctual.