Postat īn original de
edy12006
Am incercat de cateva ori sa caut alternative, dar asa cum zic si alti colegi mai sus, nu stii pe cine sa alegi. Ba nu au stocuri, ba au magazinul construit aiurea si tinzi ca crezi ca vor avea conversia varza, ba nu iti ofera unelte pe care sa le folosesti ci doar linkuri text, si multe altele. In stilul asta, ti-e si frica sa stai 3-4 zile sa schimbi linkurile de pe un site, sa ii testezi, sa vezi ca nu ai rezolvat nimic, si sa muncesti iar sa le pui pe cele vechi, de la emag.
In plus, la campaniile de prin 2 parale mai exista si riscul ca advertiserul sa plece si sa ramai fara bani. Din cate am citit eu pe aici (nu am facut afiliere cu 2 parale pana acum) doar 1-2 procese au castigat cei de la 2 parale pana acum, si foarte multi afiliati au avut de pierdut din pricina campaniilor ce au plecat si au uitat sa isi plateasca datoriile.
Probabil si din acest motiv, in loc sa promovezi un magazin din 2 parale si sa produci 2500 ron lunar, mai bine promovezi emag si produci doar 2000, dar stii ca primesti banii si aprobarea este mult mai rapida, deci poti rula sumele mai rapid. Pana la urma scalabilitatea conteaza cel mai mult, si daca astepti 3-4 luni dupa nu stiu ce advertiser sa iti aprobe/plateasca comisioanele, asta deja nu mai e afacere.