Am spus mai sus ca merge in reluare, la asta m-am referit, au aparut si la mine click-uri si tot apar, deocamdata doar ele, poate comisioanele vin separat, cu alt tren :D sper
Versiune printabilă
Am spus mai sus ca merge in reluare, la asta m-am referit, au aparut si la mine click-uri si tot apar, deocamdata doar ele, poate comisioanele vin separat, cu alt tren :D sper
Unii au inteles prost campania necitind regulamentul si comanda cate inspe mii de buc. ca sa ia cat mai multe sanse. O sa curga cu com. respinse, cel putin la mine :(
0 comisione, bani investiti inutil
Cred ca ma aleg cu cativa "prieteni" azi. M-am saturat sa vad afiliati care incalca intr-un mod flagrant regulile si am decis sa-i sesizez pe cei de la Profitshare, sunt vreo 8 pana acum. Enough is enough, nu?
Ii anunt si pe aceasta cale pe cei de la Profitshare ca in cazul in care cei pe care i-am "parat" nu sunt adusi pe calea cea dreapta sau nu vor fi exclusi in cazul in care nu vor sa respect T&C, voi lua masuri, fac si eu un cont pe numele altcuiva si ma apuc de facut magarii de genul sa fac si eu ceva bani daca tot e cazul, asa pana ma prinde careva, apoi revin la "sfantul Dragos".
Spor la treaba, Dragos! Nu vei rezolva nimic. Adica aproape nimic.
Vei fi anuntat ca respectivele site-uri nu sunt aprobate in platforma si vor ramane mai departe acolo sa plaseze cookie-uri, tu neavand alta solutie decat sa-i crezi pe cuvant.
Nu exista un regulament strict si o procedura clara in privinta asta.
Posesorii site-urilor nu li se da un termen limita pentru a scoate link-urile, nu sunt banati daca refuza sa le scoata, link-urile nu vor fi intrerupte, etc, etc.
Chiar as fi curios ce rezolvi, poate ne tii la curent.
a picat situl profitshare sau il schimba iar? arata ciudat si nu ma pot loga
Merge
Nici eu nu pot accesa, s-a intamplat clar ceva cu site-ul si probabil pana maine nu o sa-si revina tinand cont ca e duminica seara.
La mine merge :)