Din pacate si eu am scazut foarte tare,chiar daca numarul click-urilor este dublu fata de cum aveam inainte,acum nu fac nici jumatate.
Versiune printabilă
Din pacate si eu am scazut foarte tare,chiar daca numarul click-urilor este dublu fata de cum aveam inainte,acum nu fac nici jumatate.
Si la mine a scazut dramatic de la o medie de 6.8 centi pe click, scade zilnic, ieri am avut o media de 2,9 centi per click, noroc ca am crescut la trafic, si ami am si alte venituri, ca altfel intram in faliment
Plateste foarte prost. Astazi,din 8 click-uri..doar 0.04 $.
Fiti linistiti maine va fi mai rau
lol, mare dreptate aveai, lovelife: de cateva zile observ o scadere constanta si drastica a CTR-ului, desi per-click suma e aproximativ constanta.
Sunt incepator, abia de cateva luni in ad.--sense, asa ca as fi curios, la voi cum e?
Ma gandesc, tinand cont si de nisa, sa fie... sezonul? [lumea mai putin interesata in a doua jumatate a llui decembrie]. Cine mai are site-uri de turism, cum e la voi?
ioi, pare ca e de bine sa te plangi pe Seopedia despre cat de prost merg lucrurile cu Ad-Sense, lol.
Pen'ca azi am avut supriza sa descopar primul meu click de 1$!! [1.04, ca sa fiu exact].
Desi putin probabil, m-am gandit, sa fie vreo legatura? Lucru care-mi induse instant o idee mai nastrusnica - ia sa arunc eu o privire [o privire... din cautari ;) ], peste site-urile catorva din cei care scriu pe aici, din cei pe care-i apreciez....... Că doar tot îi Crăciunul, nu?
uite ce avem aici , alta reclama de calitate
cele cu ejobs.ro aduc oare tot un cent?
eu le-am blocat si dupa cate imi aduc aminte, da
Am cateva site-uri in care si asa anunturile nu prea sunt targetate. Cele de la ejobs sa zicem poate ar atrage clikcuri.
Totusi ce e de preferat pentru un site care nu prea are multe anunturi google targetate pe continut, sa scot tot ce e prost gen ejobs si altele sau sa le las ca tot nu rezolv nimic?