deci, care sunt rezultatele cu adengage?
Versiune printabilă
deci, care sunt rezultatele cu adengage?
Am incercat si eu oxado si la 500 banner impression nu mi-a dat nici macar un cent....
Tu ce ai facut....?
E CPC si CPA, nu cred ca au si CPM Oxado, deci doar impressions nu stiu cat conteaza. E ceva ciudat totusi la ei, apare ca la sfarsitul zilei ai facut, sa zicem 10$ iar daca te uiti peste 2 zile, poti sa ai 14-15$. Cred ca iti recalculeaza click-urile sau ceva, habar nu am.
Eliviu, cred ca merge bine adengage. Eu nu am folosit inca. O sa il intreb pe frate-mio, ca el are adengage, dar momentan nu e in tara.
Intr-adevar, oxado are CPC mai bun decat adsense la majoritatea domeniilor. Insa AS ramane 'king' la keyword-uri cu concurenta mare. In plus, Oxado are si o parte din reclame cu CPA, deci poti sa primesti bani pentru click, plus alti bani pentru inregistrarea/cumpararea ulterioara a vizitatorului tau. Pana acum sunt placut surprins.
Un alt program care imi place foarte mult e AdToll. E o combinatie intre-adsense si adbrite. Ofera protectie pt publisheri si nu iti pot inchide contul cand vor ei si in plus, iti este repartizat un om personal cu care lucrezi si care iti raspunde la intrebari.
Ms ca mi-ai zis. Acuma o sa ma imbogatesc de pe net!!1one!unu
Instruieste-ma si pe mine, oh great obi wan.Citat:
eu am incercat chestia asta si fac auma cam 400 eur / luna ...
Tudi, am vazut pe cartitans reclame adsense. Ti-au reactivat contul? Ceva noutati in legatura cu asta?
Tocmai ce am vazut "CarTitans.com is for SALE" ... ??
Pai nu e site-ul meu, v-am spus, e site-ul fratelui meu. E de vanzare site-ul, intr-adevar iar codul adsense e evident al altcuiva. Contul meu e tot blocat si le-am mai trimis 3 mail-uri, dar nici nu mi-au raspuns. Decat sa stau sa plang in palme, am incercat alte metode.
La site-ul meu cu jocuri, monetizarea e mult mai buna cu oxado + valueclick si CPX. Astea 3 platesc in euro si site-ul face cam cu 50% mai mult decat cu AdSense PLUS ca e in Euro plata. Inca e in faza de teste, probabil voi ramane cu 2 din cele 4 metode cu care monetizez momentan. Vreau mai intai sa imi primesc prima plata de la fiecare, sa vad ca sunt seriosi.
Singurul dezavantaj e ca ai mai multe conturi de verificat si nu iti trimite tot ce faci de-odata, cum era cand foloseam doar AS. De exemplu Oxado trimite la sfarsitul lunii, in decurs de 30 de zile, Valueclick trimite din cate am inteles in 2 luni (inca nu am primit plata), etc.
Singurul care inca nu a avut rezultatele la care ma asteptam, e AdToll (am reclama in banner pe www.netsportsgames.com). Am doar 7 din 15 locuri de advertiseri cumparate de aproape o luna, dar CTR-ul acolo e surprinzator de mic. Pretul reclamelor se face automat si e un cocktail de Alexa + CTR + alte detalii, deci probabil cand imi va creste traficul va creste si pretul lor. Totusi, un click e in jur de 0,06-0,15 pe AdToll, fata de 0,01-0,02 la AdSense. Ii mai las putin si incerc sa pun reclama si in alta parte, pentru ca par sa aiba potential :)
Deci ca si comfort, AS e superior, ca si performance la astfel de site-uri nu. Poate e o parere personala cand zic ca AS sucks la flash game sites si poate sunt inca putin nervos pe faptul ca m-au banat aiurea si nu raspund la mail-uri, dar am si rezultate care arata ca am dreptate.
Edit: Pardon, CPX e in dolari nu in Euro.
Cum sterg post-ul ca am facut double post din greseala? :C
nu stiu sincer ce sa spun. eu am un cont vechi de cativa ani iar sotia mea si-a facut un cont de circa 6 luni. verificam aceste conturi de pe acelasi ip si inca nu am avut nici o problema, ba chiar mai mult au venit si pin-urile acelea in posta pt verificarea adresei.
singura chestie care difera la datele noastre personale este prenumele, in rest totul este trecut identic. e oarecum logic ca fiind sot si sotie sa stam in aceeasi casa, sa avem acelasi nume de familie si sa folosim acelasi computer, nu?
oricum m-ai cam pus pe ganduri cu ce ai zis tu si-mi fac griji sa nu patesc si eu acelasi lucru.
Da crash, asa era si la noi. Conturile ni le-am facut acum cativa ani, cand stateam amandoi la aceeasi adresa. Evident, avem si acelasi nume de familie si o vreme intram de pe acelasi IP (cand stateam cu parintii).
Oricum, dupa parerea mea conturile noastre au fost banate de un script, un bot, nu cred ca a stat cineva sa analizeze problema de la Google. Am mai multe ipoteze de ce a venit ban-ul:
1. spike mare la revenue
2. spike mare la trafic
3. accesarea de pe acelasi IP a 4 conturi diferite (eu, fratele meu, prietena lui si un client pe care l-a ajutat sa isi faca virgula contul)
Probabil trebuia sa fim si noi mai precauti...dar de unde sa stim ca nu avem voie sa ne crestem traficul brusc prin metode legale? Sau ca nu avem voie sa ne logam de pe acelasi IP...in TOS nu scrie nicaieri asa ceva :)
Dar prefer sa nu mai vorbesc de subiectul asta, mi-am facut destui nervi. Invatam din greseli (cam scumpe) :)
... ce parere aveti?Cod:Bună ziua Dragut Aurel,
Analizând recent ínregistrările noastre, am constatat un risc
considerabil generat de contul dvs. AdSense pentru agenţii noştri de
publicitate AdWords. Deoarece menţinerea contului ín reţeaua noastră de
editori le poate aduce ín viitor daune financiare agenţilor noştri de
publicitate, am hotărât să vă dezactivăm contul.
Vă rugăm să ínţelegeţi că noi considerăm acest pas necesar pentru a
proteja atât interesele agenţilor noştri de publicitate, cât şi ale
altor editori AdSense. Înţelegem neplăcerile pe care vi le poate
provoca acest fapt şi vă mulţumim anticipat pentru ínţelegere şi
colaborare.
Nu răspundeţi la acest e-mail dacă aveţi íntrebări despre contul dvs.
sau despre măsurile pe care le-am luat. Puteţi afla mai multe
informaţii vizitând
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=ro.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
Imi pare rau Aurel :(
Publisher safety = 0. Nu-i nimic, treci pe altceva, nu s-a terminat lumea odata cu AnalSense.
Asa ma gandeam si eu, aiurea rau faza oricum.
Doar bloguri, si nu d'alea pline de video sau mai stiu eu ce rahaturi
care sunt blogurile? cat facei aproximativ pe luna?
le-ai trimis mail? ce raspuns ai primit?
ma ingrozeste cand vad astfel de supendari fara motive clare..
blogpersonal.ro si universal-blog.com ... nu am apucat sa iau bani de la ei abia facusem vreo 32$
ah si au mai fost 3 bloguri dar pe alea le inchisesem ca nu mai aveam timp si de ele...doar ca toate erau ok cu texte relative. o sa vad ce imi vor raspunde, daca nu voi incerca sa imi dau seama singur.
DACA iti vor raspunde. Oricum nu iti pot da motivele banarii, ca sa isi protejeze sistemul. Deci dupa ce ca ramai cu banii la ei, trebuie sa faci si tu singur pe detectivul sa aflii unde ii buba.
Poate ai noroc, dar daca la $60k nu au fost instare sa trimita macar un mail inapoi, nu stiu daca se vor sinchisi pt $32. Parerea mea e sa le trimit un mail si daca nu ai rezultate, nu te mai chinui. Mai bine iti dedici timpul, nervii si energia aia la gasirea unei noi modalitati de monetizare.
Imi pare rau, inca odata, dar gandeste-te ca mai bine s-a intamplat acuma, decat sa se intample dupa ce incepe sa se miste lucrurile si se aduna banii. Ma rog, incercam sa vedem partea plina...
Da, ai perfecta dreptate...32$ nu-s cine stie ce suma...asa ca pierderea nu e cine stie ce...o sa mai lucrez la trafic si cand am vreun proiect cu trafic bun de luat in seama caut alte solutii de monetizare.
Aurel, problema e ca site-urile tale sunt pe romana, unde e mai greu, pentru ca nu ai atatea metode alternative. Eventual incearca niste site-uri in engleza daca te descurci si vezi acolo alternativele.
Oricum, don't give up! Probabil esti dezamagit putin acuma, dar se pot face bani si fara AS :)
P.S. Green rep for support.
doar blogul personal era in romana si nu vad de ce ar fi fost asta o problema dar poate ai dreptate oricum nu voi mai pune aduri pe cel personal...il las curat.
Nu, nu ma refeream ca era in romana, deci de-aia ai luat ban. Ziceam doar ca site-urile pe romana sunt mai greu de monetizat fara adsense, pt ca nu sunt atatea alternative. Din network-urile mari care merg pe site-uri in engleza, s-ar putea ca valueclick sa aiba si servicii pt romana, dar nu sunt sigur.
Scuze, m-am cam grabit cu textul precedent. Acum am inteles mai bine ce vroiai sa spui :)
Poate fi legat de calitatea traficului. De ex pe universal blog ai numai continut duplicat, nu iesi la nici o cautare, indexul nu e nici macar in cache. Si totusi ai cam 200-300 de afisari la fiecare articol, toate articolele sunt scrise in aceeasi zi, cred ca sunt vre-o 10-15 deci ai cam 2-3k de vizitatori veniti de undeva. Poate asta nu i-a convenit lui google, sursa acestui trafic.
Disclaimer: asta nu e o critica, nu e treaba mea ce faci tu cu siteurile proprii, e doar o incercare de a gasi o explicatie.
Oricum nu m-am simtit ofensat de critica facuta. Textele oricum nu sunt "furate" ci sunt primite la diferite membership-uri. Cat despre sursa traficului, in afara de mybloglog, digitalpoint si directoarele web unde l-am inscris nu stiu ce ar mai putea fi. Am specificat acestea pentru a evita posibile acuze de plagiarism sau altele. Oricum, nu mai e cine stie ce tragedie :). Ma descurc si fara adsense doar ca nu ar fi stricat un venit in plus. Multumesc oricum, big :)
Aurel Dragut, click rate-ul a fost normal? Nu vad de ce ar investiga si bana un cont cu o suma asa de mica decat in cazul problemei clickurilor .
Publisher protection = 0.
Customer support = 0.
Nu am verificat contul non-stop bineinteles si la ultima verificare recordul era de 3 clickuri intr-o zi. Totusi ar fi trebuit sa spuna de clickuri daca astea erau. Si manevre ilegale chiar nu am facut.
probabil ai fost banat ca aveai prea putine clicuri...cred ca esti primul :))
Deci tu ai pe persoana fizica castiguri de 60k USD pe luna? Ma mir ca inca nu au venit "the man in black" sa te intrebe de ei. Stiu ca ultima oara cand am facut o tranzactie mare a trebuit explicat la greu cu formulare de unde vin banii. Mai mult conform avocatei mele contractele de prestari de servicii (de plublicitate in cazul google) trebuie inregistrate pe firma. Daca cumva greseste sa-mi ziceti...avocatii din Romania nu le prea au cu netul
pai n-a apucat sa scoata banii ,daca apuca poate il vizita si MIB:)
Contul meu a fost reactivat. Dar voi fi mult mai atent de acum incolo.
Poti sa dai si detalii, ce le-ai spus, ce ti-au raspuns, etc?
Nu le am cerut decat mai multe detalii despre dezactivare...
Dar faza e ca mailul de reactivare nu a venit de la echipa romaneasca. Mailul cu dezactivarea a fost de la romanasi.
ERROR :)) ... o dat clic din greseala ! Ma bucur pt tine...bafta!
Problema sunt unii angajati de la Google, nu google ca companie, sunt unii care daca vad ca au asa putere de decizie in mana cred ca daca taie banii lu nenea x sunt tari de tot