Sunt din ce in ce mai multe ad-uri pe adsense care se platesc prost si foarte prost. Intrebarea mea este CUM sau DACA se pot depista aceste ad-uri ieftine pentru excluderea din afisari?
thx
Versiune printabilă
Sunt din ce in ce mai multe ad-uri pe adsense care se platesc prost si foarte prost. Intrebarea mea este CUM sau DACA se pot depista aceste ad-uri ieftine pentru excluderea din afisari?
thx
Adurile se afiseaza in functie de cat de mult sunt platite.
Daca pentru cuvintele cheie gasite in pagina respectiva nu se bat prea multi advertiseri nu ai ce sa faci.
Nu e in intregime corect. Conteaza si cat de relevante considera G ca sunt pentru pagina ta. E celebru ebay care era in filtrul tuturor pentru ca, desi pompa milioane in adwords in fiecare luna, platea cativa centi pe click, Din pacate pentru ro nu exista nici o statistica in genul AdsBlackList.com - An initiative by Vision i.T Services
erau afiliati e-bay care plateau prost pe click si bagau link cu referer.
De vreo luna gasesc, pe site-urile mele, reclame de genul: freesoftwaredownload4u.ceva. , topfreecelebrityof...ceva, www-anitivurs.ceva Cand verific link-ul respectiv sunt redirectionat catre un fel de domain parking ( meanwhi*le.com ) care are doar link-uri sponsorizate. Gasesc zilnic 3 - 4 noi site-uri de genul asta. In blocurile de reclame in care apareau reclame de genul asta castigam extraordinara suma de 1 cent/click. Am facut putina curatenie si a inceput sa mai creasca si suma castigata.
Cum filtrezi ad-urile Adsense?
Filtru de reclame competitive
Nelamurire legata de reclame
Unii spun ca daca le filtrezi iti va scadea CPC..eu as zice ca dimpotriva..iti cresc platile daca le filtrezi cum trebuie.
Am sarit de la 2$ la 7-10$ pe zi din 5-7 click-uri si 500-700 impresions. Cu o miscare abila din filtru si o pozitionare buna a ad-urilor.
miromulus, AdsBlackList.com gereneraza liste...generale. Nu te ajuta mai cu nimic. Filtrati manual ad-urile: click dreapta pe ele, this frame, frame source.
Pe continut romanesc....aici e complicat....inca nu au ajuns in stadiul de evoluare comparativ cu englezii...advertiserii mai au mult de munca.
Evident.
Normal ca nu.
niciodata nu o sa inteleg de ce intreaba lumea de site si de nisa...cum cineva zice cat castiga cu adsense ..gata toata lumea vrea sa afle ce site si ce nisa
si apoi ce faci? :))
faci unu la fel?
nu e asa simplu...mai bine faci ceva la care te pricepi nu invers....:O
barosanu, pe principiul "succesul altuia merge si la mine, ca doar sint mai destept decat el"..multi cred ca daca imita sau copie pot avea si ei la fel.
Pot avea la fel..sau poate chiar mai bine...dar trebuie sa ai destul de multe cunostinte in domeniul asta.
aditza, site-urile trebuiesc facute ptr useri, nu ptr plati/click-uri.
Daca te adresezi unui animit tip de useri...ai sanse sa iti iei click-uri sau nu. Important e sa iti iei, altfel..degeaba faci site-ul daca nu iti iei click-urile.
Cat despre "nise"...eu nu ma pricep la astea...am citit o garamada de info despre ele..nu mi-am batut capul. Site-ul meu nu e o nisa, e un site destul de general....important e sa creezi relevanta intre reclame si contintu. Apoi o sa iti iei si click-uri...indiferent cat de prost platite sint...ideea e sa iti iei click-uri.
Legat de filtrare, cum pot sti cat primesc pentru un click pe o anumita reclama. Inainte era mai simplu, pe vreamea cand Adlogger-ul detecta si destinatia reclamelor. Dar acum nu am nicio idee.
Daca e MFA, clar nu iti iei click-uri platite bine.
Daca redirecteaza, e posibil sa nu iei click-uri platite bine.
Daca e o cautare a unui motor obscur de cautare, e posibil sa nu iei click-uri platite bine.
.....................
Un site de genul asta 202*0ok.com ( fara steluta ) intra in categoria ad prost platite? Dupa modul in care-s plasate reclamele ( prima parte a site-ul e lipsita de orice content si e doar reclama )?
p.s. eu filtrez orice site care redirectioneaza catre mean*while.com de genul:
si cam orice site care are tone de reclama pe el pentru ca daca afiseaza atata reclama, clar aia e sursa lui de venit si va face tot posibilul sa-si maximizeze profitul prin cheltuieli minime.Cod PHP:antiviru*s2u.info
antiviru*sall.info
antiviru*sdow*nload.ws
antivirusdo*wnloadsite.com
antiv*iruses-so*ftware.com
antivir*ussoftwarepric*eguide.info
asianblac*kindianwhite*sex.com