la mine a fost deja emisa
Versiune printabilă
la mine a fost deja emisa
Da si eu i-am scos dimineata prin WU de la posta, ca deh e sambata.
Vi s-a emis plata?
Apare Automatic payment in progress: Western Union - probabil pana diseara se finalizeaza.
La mine nu apare inca "Plata in curs de efectuare"
S-au efectuat platile, eu am primit azidimineata . Spor la cheltuit! :)
Iarasi au probleme cei de la google cu informatiile legate de plata ? Din cate observ in adsense imi arata ca ultima plata a fost efectuata in 24.09, dar cand dau click pe detalii, pur si simplu nu se incarca tabelul cu platile efectuate si cu cea curenta sa pot lua datele pentru WU. Patiti si voi la fel ?
Mai asteapta putin ca se updateaza. Mie imi apare ca plata a fost facuta pe 23.09 dar abia azi dimineata mi-au aparut datele tranzactiei si am primit mailul. Rabdare, rabdare :)
Salut, am si eu o intrebare in ce priveste plata prin western union de la adsense, de regula eu luam euro acum cei de la western imi spun acum ca nu se mai pot da euro doar lei. stie cineva de aceasta schimbare ?
Nu stiu cat de prost este, de la acelasi western scot de cand a incceput adsensul sa plateasca cu prin western, tot timpul am scos euro, luna asta am avut surpriza sa imi spuna ca nu imi poate da euro, deoarece au fost trimisi lei.
Nu, contul e in euro, am ramas si eu surprins deoarece pana acum am scos euro, am zis in minte mea ca sa schimbat ceva nu am vrut sa creez discutii fara sa fiu informat.
Pentru cei care sunt interesati, am incercat sa scot prin internet banking plata Western Union, cu cei de la Banca Transilvania si a mers...
Pai unde este trecut Numărul de control pentru transferul de bani Western Union (MTCN) aia este pagina cu chitanta scrie sus, si in acea pagina scrie si moneda, oricum e o vrajeala (nu stiu daca ti sa intamplat pe bune sau incerci sa te dai altfel).
Daca mergi la WU si nu spui moneda valuta (Lei $ sau EURO) si suma in valuta respectiva nu are cum sa iti dea banii, valuta si suma sunt elemente de siguranta pentru a face plata.
Omule sa ma dau altfel, nu prea vad cu ce m-ar ajuta, eu am lansat o intrebare posibil sa se fi intamplat si la alti dar nu pe aici, sa continuam nu cred ca are sens deja am inteles, iar acea chitanta cu numarul de trensfer MTCN eu o gasesc doar in contul de adsense nu in contul de Analytics. Daca tu scoti tot prin WU dute la Romero si ai sa te convingi, vad ca esti din Galati.
@valentin: Daca in chitanta din contul Adsense pe langa MTCN, suma este trecuta in euro, trebuia sa primesti euro.Ti-a dat in lei cel mai probabil pentru ca nu dispunea de euro fizic.Eu imi iau banii de la aceasi banca lunar si cand au euro ma intreaba daca ii vreau in euro sau in lei, dar cand nu dispun fizic de euro imi zic direct ca pot sa imi dea banii doar in lei.Aveam nevoie intr-o luna de euro si atunci mi-au explicat ca nu aveau euro fizic in banca(e o sucursala intr-un oras mic, deci e de inteles).
Au ajuns banii.
Eu am schimbat cu transfer bancar, oare cat mai dureaza pana ajunge plata?
la mine nici macar pending :)
alea cu western sunt facute. dar nu cred ca se fac toate odata, se proceseaza in 2-3 ture. momentan sunt de parere ca westernul e cea mai buna forma de plata de la google. merge pe cont bancar daca pleci din tara si vrei sa folosesti contul in continuare.
Cat timp pot sta banii in Western Union? Cred ca abia pe la inceputul lunii viitoare ii pot scoate. Vor mai fi acolo? :)
"When you go to the Western Union Agent, please let them know that you would like to pick up a Quick Cash payment. Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 60 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account."
Are careva payment in progress ?
Vad ca iara raman in urma fata de data de 21 cum ne-a obisnuit in ultimele luni ...
stai liniştit, mai durează, pe mâine sau poimâine sigur bagă.
Nici macar pip. aiurea
Sper sa ajunga luni.
mai sigur marti....
PIP la mine ... probabil maine sunt veniti
au ajuns si pe luna asta!
A platit adsensul, fugutza la banca dupa banuti :D
Confirm si eu plata de la google, doar ca nu mai e cum zice dary5ro... fugutza. Folosesc internet banking cu optiunea western union si merge struna. Felicitari bancilor din Romania care au introdus aceasta optiune in online
Au ajuns. De data asta au întârziat o zi. Se mai întâmplă :)
Dar daca ii primesti pe card, fara sa mai mergi la banca sa stai la rand, ba nu merge western, etc... ti se pare ok? Nu poti sa ii ridici de la un bancomat cand si cat ai nevoie? NU e mai comod, mai simplu, mai modern?
Pt asta mi-ai dat negativ? Nu te supara... dar .... ma rog ...