la fel...nici o miscare la 'Istoricul platilor' .... asteptam, nu avem ce face :|
Versiune printabilă
la fel...nici o miscare la 'Istoricul platilor' .... asteptam, nu avem ce face :|
Da, de obicei se dau banii pe 24-25 , insa vad ca acum sunt programat pe 30. Banuiesc ca in jur de 30 o sa faca platile luna asta. Bafta !
Pe mine m-au sunat deja baietii de la leasing sa ma intrebe de sanatate, deh se vede ca a fost sarbatoare si parca nu-si mai revine viata la cursul normal :(
Apr 27 Payment in progress
Cred ca nici pe 1 nu ne ajung banii :(
am primit cod , si bani .
Ati primit si voi la Mesaj de la WU un cod din 10 cifre ? Ce inseamna ?
Plata emisa si la mine ! In cazul asta inseamna ca nu pe 30 ci pe 27, a picat vre-o 4 zile. Dar tot e bine ca a venit acum si nu pe 30.
Cristi, ceea ce ti-sa oferit acolo trebuie sa copiezi sau sa scoti la imprimanta si sa mergi la WU cu el.
Mda, am fost si eu la Raiffeisen Bank si imi zice o tanti acolo ca pe langa MTCN sa ii mai dau un cod (nu mi-a spus din cate cifre este) eu intreb ce cod? zice ca am primit eu mesaj cica in care am fost notificat de existenta unui alt cod,eu ii explic politicos ca nu am primit nici un mesaj sau vreun alt cod, femeia nu vrea sa-mi dea banii.
Ies din banca aia si intru in BRD, acolo o domnisoara foarte amabila imi spune ca este un mesaj la tranzactia mea dar ea trece peste acel cod ca nu e important si uite asa am reusit sa scot pana la urma :rolleyes:
@dary5ro - tanti aia nu stia cu ce se mananca d-aia zicea ca iti mai trebuie inca un cod. Sunt suficiente MTCN, numele expeditorului si adresa.
La cei carora vi se mai cere codul acela "primit in mesaj" sa le comunicati ID-ul de client.
Ca sa obtin acel id de 10 cifre am merspepagina de detalii plata de unde iei MTCN pt.plata curenta si datele expeditorului iar in partea de jos este un link numit "Cont de venituri și plăți" dati click acolo si ajungeti pe o pagina unde se gaseste "Darea de seama castiguri" iar de aiciluati ID client si il comunicati la tanti de la WU ca altfel poate nu va luati banutii.;)
Eu am scos azi de la BRD si nu mi-a cerut niciun cod.
Dar baiatul (mai rar baieti la sucursalele bancilor) scrie pe o foaie 'cod-ul' (ID Client), mi-l da si imi spune ca am un mesaj.
Mie mi-a cerut MTCN, numele expeditorului si tara, fara adresa.
Da, mi-am luat cu mine Customer ID-ul si intradevar la banca mi-a zis ca am un mesaj format din 10 cifre. L-am notat pe foaie inainte sa plec la banca, noroc cu voi. Oare de ce e nevoie acum si de customer id?
La voi s-a emis plata pe luna asta?
la mine s-a emis de acum 2 zile
De pe 24.
Shit... ceva nu e bine...
Si la mine s-a emis ... am si ridicat banutii ...
si la mine s-a emis plata, dar inca n-am primit banii :)
Your May 2011 earnings will be calculated on the first week of June. Please check back on June 7, 2011 for updated payment information
Asta inseamna ca pe la inceputul lunii iunie sa-i primesc?
Imi raspunde si mie cineva la ce am intrebat mai sus?
Am zis ca mi s-a emis plata, dar imi apare mesajul ala ...ma anunta cand primesc banii sau trebuie sa verific eu la WU?
acum primesti banii pentru Aprilie (daca ai 70E), vezi in pagina un pic mai sus ca ai detalii de plata, codul MCTI si restul
Textul la care faci tu referire se refera la castigurile lunii mai (care inca nu sa terminat) spune ca un calcul al sumelor castigate pe luna mai se va face in prima saptamana din iunie
Am inteles.
Am gasit si cele spuse de tine, am schimbat interfata si le-am gasit :)
mersi.
Prieteni, nu va mai tot stresati atat cu acel mesaj. Cititi politica WU si veti vedea ca o data cu trimiterea banilor se poate trimite si un mesaj catre cel ce ii ridica. Am impresia ca cei de la google au adaugat si acel mesaj din motive de securitate. Pentru scoaterea banilor va recomand sucursalele BRD. De un anumit cod veti avea nevoie doar pentru sume foarte mari si atunci google va specifica foarte clar acel cod. Pentru a va scoate banii nu aveti nevoie decat de: BULETIN, MTCN, NUMELE PERSOANEI CARE ITI TRIMITE BANII, ADRESA. Daca voi sunteti in regula cu acestea, agentii nu au ce comenta. Daca se intampla sa nu va dea banii din diverse motive nu ezitati sa le faceti reclamatie.
Mi-am facut de curand 2 campanii adwords si nu-mi dau seama cum incasez banii. Am facturile pe ultimile 3 luni si nu stiu ce sa fac cu ele. Multumesc.
lol :) mai studiaza putin problema
are cineva PIP ? ... tinand cont ca in ultimele luni numai pe 23 .. 24 i-am primit acuma deja mi se pare ca intarzie :))
Ciudat, pe 24 imi trimiteau plata inainte :D Asteptam....
La mine a aparut Payment in progress , probabil de maine se vor putea ridica.
a aparut si la mine, it's ok :)
salut,
Are cineva probleme cu plata de luna ceasta? A aparut Payment Issues, dar nu apare MCTN-ul. A mai intampinat cineva aceasta problema?
prima oara cand am intrat nu imi aparea nici mie MTCN-ul. Am dat un refresh si a aparut ...
Stie cineva...Cei de la Adsense includ si adresa, pe langa numele nostru atunci cand trimit banii? Cei de la banca verifica doar numele sa se potriveasca, sau si adresa?
din cate stiu prin western , nu este nevoie de adresa . Important este numele si codul sa fie corect
Doar ca si observatie ... si-a revenit Google cu platile ... deja am PIP de azi de pe la ora 3 ...
O, da, confirm! Nu am mai primit o plata pe 23 de mult.... In general se faceau pe 24-25.
Aveti idee cate zile raman banii in contul de WU pana sunt trimisi inapoi in contul Adsense ?
Cred ca 60 de zile am fost patit-o eu. Sa nu te bazezi pe ei la urmatoarea plata doar la cea de-a doua. Plus ca trebuie sa trimiti un mail la cei de la adense sa iti deblocheze platile.
Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 60 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account.
Multumesc. Este vorba de vreo 10 zile la mine deci e ok.