Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Versiune printabilă
Inseamna ca mi s-a parut mie mai mult. Oricum, sunt luni bune.
Da, am exagerat cand am spus "cateva". De fapt, am facut trecerea la euro in primele 2-3 zile in care a aparut optiunea.
Totusi, am selectat ieri metoda de plata prin wu, dar optiunea "de la ultima plata" tot nu-mi apare. Sper sa apara dupa ce primesc banii.
Nou - Banca Transilvania accepta tranzactii WU prin reteaua lor de bancomate. Deci am scapat de ghisee, cozi si intrebari stupide din partea angajatilor bancii - Sursa TVR
Oare cum se face asta? tastezi codul WU, numele celui care trimite , etc la bancomat?
Se pare ca tot trebuie sa facem un drum la ghiseu :D , sa aflam cum functioneaza bancomatul :))
ce tare :D .... acu cateva ore am fost sa scot banii de la Google pt luna trecuta la BT ..... daca aflam asta cu cateva ore inainte probabil testam noua metoda....
Asta e o veste buna, o sa incerc si eu :)
A testat cineva ?
Super buna faza cu toate ca eu n-am mai avut de foarte mult timp probleme cu operatoarele de la ghiseu pentru ca ma cunoasc de cativa ani de cand fac trazactii. Asa ca n-am avut parte de tot felul de intrebari aiurea cum se plange lumea.
Totusi nasol e ca va trebui sa-mi mai fac un card si pe la Banca Transilvania :D
Probabil si alte banci o sa implementeze acest lucru in viitor. Sper ca si ING sau BRD. Nu vreau sa imi mai fac un card / cont doar pt acest lucru.
stie careva care este suma maxima ce se poate scoate prin bancomate?
cum a zis si Nic asta e suma maxima pt majoritatea bancilor, dar dc ii anunti cu cel putin o zi inainte se poate intinde pana la cate-va mii de euro ( maxim 3000 parca trimite google prin WE )
3500 trimite google prin WU.
Limita zilnica IMPLICITA difera in functie de card. La aceeasi banca poti avea limte diferite daca ai un card visa electron si unul visa business.
Limita zilnica poate fi schimbata printr-o cerere facuta la ghiseul bancii , valoarea maxima difera pe langa tipul cardului de politica bancii.
Elegant ar fi sa se faca de acasa de la PC,cu e-banking.
Si ca tot ma laudam eu ca n-am avut niciodata probleme cu extragerea banilor de la Google din Adsense...
Nefiind sotia in Bucuresti ( caci ea extrage de pe un cont ) s-a dus la Raiffeisen-ul din orasul in care se afla.
Stupoare. 2 operatoare se uitau lung la ea ca nu se poate . Ca nu se poate nu se poate :D Ca n-ai cum sa primesti bani de la o firma catre persoana fizica :D
I-a dat o foaie cum sa dea o declaratie pe proprie raspundere. :D Mi-a dat operatoarea la telefon care mi-a explicat intr-un mod extrem de profesional cum ca nu exista proceduri pentru un astfel de transfer:D Pana la urma sotia s-a lasat pagubasa si o astept sa vina la bucuresti si sa mergem la operatoarea noastra ce ne cunoaste de atata timp impreuna cu un buchet mare de flori. Ca merita . :D
Alta data sa nu ma mai laud ca eu n-am probleme ce pentru altii se intampla luna de luna:D
Ceva ce eu nu stiam si poate nici altii: What is the AdSense revenue share? - AdSense Help (imi cer scuze daca s-a mai postat)
De unde ati scos sumele astea?
Daca limita ar fi 3000 euro, cu siguranta nu ar mai exista clienti premium. Aia castiga zeci de mii de euro lunar.
What are the Western Union payout limitations?
Western Union has payout limitations depending on location.
Note that if your payment exceeds this amount, you will receive multiple Western Union payments up to your total payment amount. When this happens, you'll see multiple 'Payment issued' lines, up to the number of payments you received. Each line will have the corresponding MTCN associated with it.
https://www.google.com/adsense/suppo...n&answer=63513
Atatea discutii despre cum se procedeza cand suma depaseste 3500 de euro... probabil fac romanii mai multi bani din AdSense decat face Google.
--- r1 ---
am "scos-o" din contul de adsense. Asta scrie, nu poti retrage mai mult de 3500 eur prin WU printr-un singur transfer.
daca esti client premium platile se fac prin orice alta metoda, gen transfer bancar ;)
--- r2 -----
Am incercat sa scot astazi un transfer WU dintr-un ATM al BT. In momentul in care am selectat WU, s-a blocat ATM-ul timp de 20-30 de secunde ( dispaly-ul a devenit negru ca si cand ar fi fost deconectat ) dupa care a aparut un mesaj cu intrebarea daca am nevoie mai mult timp pentru tranzactie.
A mai incercat cineva serviciul WU al BT la ATM? A functionat?
Eu nu stiu daca vreau sa fac tranzactiile prin ATM. Se mai inregistrewaza sa banii WU si prin alte sisteme in afara de cel de la WU, eu acum scot printr-o casa de amanet care are si serviciu de WU
Atentie daca vreti sa va luati banii din adsense prin bancomatele bancii Transilvania caci s-ar putea sa patiti ca mine: tranzactie esuata la ATM - operatiune apare ca fiind efectuata cu brio cand am verificat la ghiseu.
Revin cu detalii dupa ce dezleg misterul si daca reusesc sa mai recuperez banii :)
PS: E a doua oara in ultimele saptamani cand sistemul informatic al bancilor din Romania ia banii dintr-un cont si nu mai ajung in alt cont (Stan Patitul de mine a avut probleme cu 2 banci, 2 conturi diferite, 2 carduri diferite).
Cum retragi tu din ATM? Ca eu doar de la ghiseu pot :))
Se poate,nu am folosit; s-a mai discutat stirea aici.
link BT
platile cand se fac? eu ma duc dupa bani la intai? sau ultima zi din luna?
Intrebare de baraj: sa zicam ca la sfarsitul lunii nu sunt in RO ... sunt prin alte tari ... care cei drept au si ele ghisee WU ... pot sa ridic oare banii si de acolo sau neaparat din RO ?
Se pare ca nu, vezi aici un raspuns la un caz similar.
mersi de raspuns si de cautari ... cautasem si eu pe forumu de adsense dar nu am dat de topicul acela ... ok ... a doua intrebare .. de la data in care se face plata, cate zile am ca sa ridic banii ? stie cineva ?
Banii sunt disponibili 2 luni dupa care se intorc in cont. Cand se intorc in cont iti pun hold pe plati si trebuie sa le dai mail sa le reactiveze.
atunci e ok, mersi de raspunsuri
cine a primit bani prin western union de la google luna asta ?
cred ca nimeni nu a primit inca
tot sarbatoreste google inca
De obicei ii primeam cel tarziu pana pe 25 ale lunii, luna asta vad ca Google intarzie platile, astazi e 27 si inca nici nu a aparut linkul "Plata in desfasurare", la voi cum e?